Denizli'de okulda darp olayına 3 tutuklama!

ASAYİŞ 12.04.2019 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de okulda darp olayına 3 tutuklama!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir ortaokulun müdürü ve yardımcılarının darp edilmesiyle ilgili aile üyelerinin adli kontrol şartıyla serbest kalmalarının ardından Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.   Denizli’de bir ortaokulda müdür ve iki yardımcısını darp ettiği iddiasıyla haklarında işlem yapılıp mahkemeye sevk edildikten sonra adli kontrol kararıyla serbest bırakılan üç şüpheli hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Denizli Sulh Ceza Mahkemesi'ne itirazı üzerine tutuklama kararı verildi.   Okuldan uzaklaştırılan 8.sınıf öğrenci K.B.Ö.’nün (14) annesi S.Ö. tutuklanırken, babası S.Ö. ve amcası O.Ö. ise polis tarafından karar üzerine yakalandı. Adliyeye sevk edilen baba ve amcasının tutuklanması ile ilgili işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki bir ortaokulun müdürü ve yardımcılarının darp edilmesiyle ilgili aile üyelerinin adli kontrol şartıyla serbest kalmalarının ardından Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

 

Denizli’de bir ortaokulda müdür ve iki yardımcısını darp ettiği iddiasıyla haklarında işlem yapılıp mahkemeye sevk edildikten sonra adli kontrol kararıyla serbest bırakılan üç şüpheli hakkında Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Denizli Sulh Ceza Mahkemesi'ne itirazı üzerine tutuklama kararı verildi.

 

Okuldan uzaklaştırılan 8.sınıf öğrenci K.B.Ö.’nün (14) annesi S.Ö. tutuklanırken, babası S.Ö. ve amcası O.Ö. ise polis tarafından karar üzerine yakalandı. Adliyeye sevk edilen baba ve amcasının tutuklanması ile ilgili işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.