Denizli’de okullar tatil oldu, vatandaşlar sokaklarda kar topu oynadı

DENİZLİ 29.12.2016 - 07:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’de okullar tatil oldu, vatandaşlar sokaklarda kar topu oynadı

Denizli’de okullar tatil oldu, vatandaşlar sokaklarda kar topu oynadı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Sarayköy ilçesi hariç tüm ilçelerde okullar bir gün süreyle tatil ilan edilirken, vatandaşlar da sokağa çıkarak karın keyfini çıkardı. Denizli genelinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar sokağa çıkarak kar topu oynadı. Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, vatandaşlar da sokaklarda karın keyfini çıkardı. Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanına uğrayan vatandaşlar ise horoz heykelinin önünde fotoğraf çektirdi. Öte yandan ana caddelerde kimi araçlar ilerlemekte zorluk çekerken, kimisi de olumsuz yol koşullarında kontrolü elden bırakmadı. Yokuş olan cadde ve sokaklarda kalan araçlara ise vatandaşlar yetişti.  
Denizli’de okullar tatil oldu, vatandaşlar sokaklarda kar topu oynadı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Sarayköy ilçesi hariç tüm ilçelerde okullar bir gün süreyle tatil ilan edilirken, vatandaşlar da sokağa çıkarak karın keyfini çıkardı.


Denizli genelinde etkili olan kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar sokağa çıkarak kar topu oynadı. Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, vatandaşlar da sokaklarda karın keyfini çıkardı. Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanına uğrayan vatandaşlar ise horoz heykelinin önünde fotoğraf çektirdi.
Öte yandan ana caddelerde kimi araçlar ilerlemekte zorluk çekerken, kimisi de olumsuz yol koşullarında kontrolü elden bırakmadı. Yokuş olan cadde ve sokaklarda kalan araçlara ise vatandaşlar yetişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.