Denizli'de otobüste bir kişi gözaltına alındı

ASAYİŞ 02.05.2018 - 16:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de otobüste bir kişi gözaltına alındı

Denizli’de Büyükşehir Belediyesi Bağbaşı-Garaj hattında yolcu taşıyan otobüste şüphe üzerine yapılan ihbar sonucunda otobüsü durduran Terörle Mücadele Ekipleri tarafından şahıs gözaltına alındı.   Büyükşehir Belediyesi 19 numaralı hat otobüsü Suluköprü Işıklarına geldiğinde bir anda hareketli anlara sahne oldu.   Edinilen bilgiye göre, Belediye otobüsüne yolcu olarak binen sakallı, çeketli ve şapkalı olan şahıstan şüphelen diğer yolcular polise haber verdi.  Otobüs, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Suluköprü ışıklarına geldiğinde Terörle Mücadele Ekipleri tarafından durduruldu. Bir anda polis tarafından etrafı çevrilen otobüste bulunan yolcuların dışarı çıkmasına izin vermeyen ekipler, filmleri aratmayan bir operasyonla şüpheliyi otobüsten indirerek gözaltına aldı.   Yolcuların bir an için panik yaşadığı olayda otobüs bir süre sonra yoluna devam etti.   Kaynak:denizli24haber

Denizli’de Büyükşehir Belediyesi Bağbaşı-Garaj hattında yolcu taşıyan otobüste şüphe üzerine yapılan ihbar sonucunda otobüsü durduran Terörle Mücadele Ekipleri tarafından şahıs gözaltına alındı.

 

Büyükşehir Belediyesi 19 numaralı hat otobüsü Suluköprü Işıklarına geldiğinde bir anda hareketli anlara sahne oldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Belediye otobüsüne yolcu olarak binen sakallı, çeketli ve şapkalı olan şahıstan şüphelen diğer yolcular polise haber verdi.  Otobüs, İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Suluköprü ışıklarına geldiğinde Terörle Mücadele Ekipleri tarafından durduruldu. Bir anda polis tarafından etrafı çevrilen otobüste bulunan yolcuların dışarı çıkmasına izin vermeyen ekipler, filmleri aratmayan bir operasyonla şüpheliyi otobüsten indirerek gözaltına aldı.

 

Yolcuların bir an için panik yaşadığı olayda otobüs bir süre sonra yoluna devam etti.

 

Kaynak:denizli24haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.