Denizli’de otomobil giyim mağazasına girdi!

DENİZLİ 29.01.2019 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de otomobil giyim mağazasına girdi!

Denizli’de önceki gün bir pizza kuryesinin motosikleti ile bir dükkana girmesinin ardından, Cumartesi gecesi bir otomobilin bir giyim mağazasına girdiği ortaya çıktı. Olayın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde U dönüşü yapmak isteyen otomobil sürücüsü bir giyim mağazasının camından içeri girdi. Kazada kimse yaralanmazken olayın gece yaşanması, olası facianın önüne geçti. Edinilen bilgilere göre, olay, Cumartesi gece saat 22.55 sularında Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. Park halinde bulunan Galip T. Ş. idaresindeki 20 LV 717 plakalı otomobil ile U dönüşü yapmak isterken fren yerine gaza basınca yol üzerinde bulunan Gürlesin İç Giyim Mağazası’nın camından içeri girdi.       Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki kişi kazayı yara almadan atlattı. Kazanın gece olması nedeniyle mağazada çalışanların ve müşterilerin olmaması olası facianın önüne geçti. Kazayı duyan mahalle sakinleri dışarı çıktığında ilginç manzarayla karşılaştı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Mağaza sahiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen işletme sahipleri durumu görünce şaşırdı.   Mağazanın giriş kapısı ve camları kırılırken, vitrinde bulunan ürünler ve mankenler yerlere savruldu. Yaşanan kaza nedeniyle otomobilde ve mağazada maddi hasar meydana geldi.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.          
Denizli’de önceki gün bir pizza kuryesinin motosikleti ile bir dükkana girmesinin ardından, Cumartesi gecesi bir otomobilin bir giyim mağazasına girdiği ortaya çıktı. Olayın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde U dönüşü yapmak isteyen otomobil sürücüsü bir giyim mağazasının camından içeri girdi. Kazada kimse yaralanmazken olayın gece yaşanması, olası facianın önüne geçti.


Edinilen bilgilere göre, olay, Cumartesi gece saat 22.55 sularında Merkezefendi ilçesi Servergazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda meydana geldi. Park halinde bulunan Galip T. Ş. idaresindeki 20 LV 717 plakalı otomobil ile U dönüşü yapmak isterken fren yerine gaza basınca yol üzerinde bulunan Gürlesin İç Giyim Mağazası’nın camından içeri girdi.

 

 

 

Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki kişi kazayı yara almadan atlattı. Kazanın gece olması nedeniyle mağazada çalışanların ve müşterilerin olmaması olası facianın önüne geçti. Kazayı duyan mahalle sakinleri dışarı çıktığında ilginç manzarayla karşılaştı. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Mağaza sahiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen işletme sahipleri durumu görünce şaşırdı.

 

Mağazanın giriş kapısı ve camları kırılırken, vitrinde bulunan ürünler ve mankenler yerlere savruldu. Yaşanan kaza nedeniyle otomobilde ve mağazada maddi hasar meydana geldi.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.