Denizli'de park yüzünden kavga çıktı: 1 yaralı

ASAYİŞ 28.06.2017 - 15:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de park yüzünden kavga çıktı: 1 yaralı

Denizli Merkezefendi İlçesin'de daha önce aralarında park yüzünden başlayan husumet ve diğer bazı nedenlerden dolayı mahkemelik olan komşular arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Denizli Merkezefendi İlçesin'de  daha önce aralarında park yüzünden başlayan husumet ve diğer bazı nedenlerden dolayı mahkemelik olan komşular arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, bugün saat  14.00 sularında  Karaman Mahallesi 1490/3 sokakta meydana gelen olayda, bir apartmanda altlı üstlü oturan komşular arasında kavga çıktı. Daha önce ortak kullanım alanı olan araç park yerlerinin fotoğrafını çekip polise şikayet ederek kaldırtan şahısla aralarında 10'na yakın davası olan üst komşusuyla kavga etti.   İddialara göre aparmadakilerle sürekli tartışma yaşadığı belirtilen şahıs bugün sabah 07.30 sularında elinde sopayla apartman önünde bekleyerek üst komşusunu tahrik ettiği ileri sürüldü. Yine iddialara göre daha sonra elindeki sopayla apartman camını kırdığı ve daha sonra içeri girdiği belirtildi.   Sabah yaşanan olayda bir şey olmazken şahıs daha sonra öğle saatlerinde yerel bir televizyona haber vererek haber yaptırmak isteyince. Aracının görüntüleri alındığı için üst komşusu ve yanındaki akrabalarının tepkisine neden oldu. Ağız dalaşıyla başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavganın büyümesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine motorize ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin önlediği kavga sonrası yaralı kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.   Kavgaya karışan şahıslar ifadeleri alınmak üzere Çınar Çarşı Karakol'una götürüldü.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli Merkezefendi İlçesin'de daha önce aralarında park yüzünden başlayan husumet ve diğer bazı nedenlerden dolayı mahkemelik olan komşular arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

Denizli Merkezefendi İlçesin'de  daha önce aralarında park yüzünden başlayan husumet ve diğer bazı nedenlerden dolayı mahkemelik olan komşular arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün saat  14.00 sularında  Karaman Mahallesi 1490/3 sokakta meydana gelen olayda, bir apartmanda altlı üstlü oturan komşular arasında kavga çıktı. Daha önce ortak kullanım alanı olan araç park yerlerinin fotoğrafını çekip polise şikayet ederek kaldırtan şahısla aralarında 10'na yakın davası olan üst komşusuyla kavga etti.

 

İddialara göre aparmadakilerle sürekli tartışma yaşadığı belirtilen şahıs bugün sabah 07.30 sularında elinde sopayla apartman önünde bekleyerek üst komşusunu tahrik ettiği ileri sürüldü. Yine iddialara göre daha sonra elindeki sopayla apartman camını kırdığı ve daha sonra içeri girdiği belirtildi.

 

Sabah yaşanan olayda bir şey olmazken şahıs daha sonra öğle saatlerinde yerel bir televizyona haber vererek haber yaptırmak isteyince. Aracının görüntüleri alındığı için üst komşusu ve yanındaki akrabalarının tepkisine neden oldu. Ağız dalaşıyla başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavganın büyümesi üzerine polise haber verildi. Olay yerine motorize ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin önlediği kavga sonrası yaralı kişi sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

 

Kavgaya karışan şahıslar ifadeleri alınmak üzere Çınar Çarşı Karakol'una götürüldü.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.