Denizli’de PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon

ASAYİŞ 17.10.2019 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de PKK/KCK terör örgütüne yönelik operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ekim ayı içerisinde PKK/KCK terör örgütü sosyal medya hesapları üzerinde yaptığı inceleme sonucu terör propagandası yaptığı ve Barış Pınarı Harekatı lehine paylaşımda bulunduğu gerekçesi ile 8 kişiyi gözaltına aldı.     Denizli polisi, PKK/KCK terör örgütü sosyal medya hesapları üzerinden terör propagandası yaptığı gerekçesi ile 5 kişi ile Barış Pınarı Harekatı lehine ve terör propagandası yaptığı tespit edilen 3 kişi ye yönelik yapılan operasyonda ikametlerine yapılan baskında göz altına alındı.   Operasyon sonucu gözaltına alınan 8 kişi işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.  

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ekim ayı içerisinde PKK/KCK terör örgütü sosyal medya hesapları üzerinde yaptığı inceleme sonucu terör propagandası yaptığı ve Barış Pınarı Harekatı lehine paylaşımda bulunduğu gerekçesi ile 8 kişiyi gözaltına aldı.

 

 

Denizli polisi, PKK/KCK terör örgütü sosyal medya hesapları üzerinden terör propagandası yaptığı gerekçesi ile 5 kişi ile Barış Pınarı Harekatı lehine ve terör propagandası yaptığı tespit edilen 3 kişi ye yönelik yapılan operasyonda ikametlerine yapılan baskında göz altına alındı.

 

Operasyon sonucu gözaltına alınan 8 kişi işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.