Denizli'de refüje giren araç ağaçların sayesinde durdu

DENİZLİ 10.02.2019 - 16:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de refüje giren araç ağaçların sayesinde durdu

Denizli - Ankara yolu üzeri Zeybek Kavşağı'nda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. İddiaya göre, Denizli - Ankara yolu üzerinde bulunan Zeybek Kavşağı'nda Berkay T.'nin  idaresindeki 20 AAB 692 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Meydana gelen tek taraflı kazada araç sürücüsü Berkay T. kazayı hafif yaralarla atlatırken, olay yerine  112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü kontrol için hastaneye kaldırıldı. Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi araçta sızıntının olup olmadığını kontrol etmek için olay yerine gelerek önlem aldı. Daha sonra olay yerindeki araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Bir süre trafik tek şeritten ilerletildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli - Ankara yolu üzeri Zeybek Kavşağı'nda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.




İddiaya göre, Denizli - Ankara yolu üzerinde bulunan Zeybek Kavşağı'nda Berkay T.'nin  idaresindeki 20 AAB 692 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Meydana gelen tek taraflı kazada araç sürücüsü Berkay T. kazayı hafif yaralarla atlatırken, olay yerine  112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü kontrol için hastaneye kaldırıldı. Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi araçta sızıntının olup olmadığını kontrol etmek için olay yerine gelerek önlem aldı. Daha sonra olay yerindeki araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Bir süre trafik tek şeritten ilerletildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.