Denizli'de sağanak yağış bekleniyor

DENİZLİ 14.01.2020 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sağanak yağış bekleniyor

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 1 ila 12 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu, rüzgar kuzeyden 3 km /sa hızında esmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren etkili olacak sağanak yağış hafta sonuna kadar devam edecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de Çarşamba gününden itibaren etkili olacağı tahmin edilen yağışlı hava hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor. Çarşamba günü kent merkezi ve ilçelerde etkili olacak sağanak yağış Çameli, Serinhisar ilçelerinde ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.   Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise meteoroloji verilerine göre Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 1 ila 12 derece arası değişirken hava parçalı bulutlu, rüzgar kuzeyden 3 km /sa hızında esmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren etkili olacak sağanak yağış hafta sonuna kadar devam edecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de Çarşamba gününden itibaren etkili olacağı tahmin edilen yağışlı hava hafta sonuna kadar etkili olması bekleniyor. Çarşamba günü kent merkezi ve ilçelerde etkili olacak sağanak yağış Çameli, Serinhisar ilçelerinde ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

 

Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise meteoroloji verilerine göre Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.