Denizli'de Seçime az bir süre dengeleri değiştirecek anket

DENİZLİ 27.03.2019 - 00:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Seçime az bir süre dengeleri değiştirecek anket

Denizli  Büyükşehirde yapılan seçim anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.     AREA Araştırma Şirketi, 31 Mart yerel seçimleri Denizli'ye ilişkin yerel seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Araştırma, AREA tarafından 9-19 Mart 2019 tarihleri arasında 18 yaş ve üzeri 2 bine yakın kişiyle  yüz yüze anket yöntemiyle gerçekleşti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Osman Zolan ve Ümit Bahtiyar anket sonuçlarına göre, Millet İttifakı'nın İYİ Parti Adayı olan Ümit Bahtiyar Yüzde 42.5 olarak önde gözüküyor, Cumhur İttifakı'nın AK Parti Adayı olan Osman Zolan Yüzde 39.2 olarak gözüküyor, diğer partilerin büyükşehir adaylarının oy dağılımı ise 2.7 olarak gözükmekte, kararsız olanlar ise 15.6 olarak sonuçlanmış durumdadır.  

Denizli  Büyükşehirde yapılan seçim anketinin sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

 

 

AREA Araştırma Şirketi, 31 Mart yerel seçimleri Denizli'ye ilişkin yerel seçim anketinin sonuçlarını açıkladı. Araştırma, AREA tarafından 9-19 Mart 2019 tarihleri arasında 18 yaş ve üzeri 2 bine yakın kişiyle  yüz yüze anket yöntemiyle gerçekleşti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Osman Zolan ve Ümit Bahtiyar anket sonuçlarına göre, Millet İttifakı'nın İYİ Parti Adayı olan Ümit Bahtiyar Yüzde 42.5 olarak önde gözüküyor, Cumhur İttifakı'nın AK Parti Adayı olan Osman Zolan Yüzde 39.2 olarak gözüküyor, diğer partilerin büyükşehir adaylarının oy dağılımı ise 2.7 olarak gözükmekte, kararsız olanlar ise 15.6 olarak sonuçlanmış durumdadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.