Denizli'de son teravihte camiler doldu taştı

DENİZLİ 24.06.2017 - 01:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de son teravihte camiler doldu taştı

Denizli'de vatandaşlar ramazanın son teravih namazını kılmak için camilere akın etti.

Denizli'de vatandaşlar ramazanın son teravih namazını kılmak için camilere akın etti.   Delikliçınar Yeni Cami, Ulu Cami, Bayramyeri Cami, Hilal Cami başta olmak üzere şehirdeki camilere akın eden vatandaşlar, ramazanın son teravih namazında saf tuttu. Camileri dolduran Müslümanlar, bu yılın son teravih namazını eda etmenin huzurunu yaşadı. Denizli'de bazı camilerde hatimle kılınan teravih namazı sonrası, hatimler bağışlandı ve dualar edildi.     Ramazanın ilk gününden itibaren iftar yemeği düzenlenen Kasr-i Arifan Camisi'nin avlusunda ve çevresinde iftar saatinde bulunan çok sayıda vatandaş iftarını burada açtı. Kasr-i Arifan Camide bugün 10 kişilik Nijeryalı öğrencide hazır bulundu. Nijeryalı bir öğrencinin akşam namazını kıldırdığı camide, namaz sonrası ikramlar, çay ve mehteran gösterisinde ilahiler ve marşlar okunarak ramazan ayına veda edildi.   Daha sonra ramazanın son teravih namazını kılan vatandaşlar huzur içinde yaptıkları dua ile camiden ayrıldı.
Denizli'de vatandaşlar ramazanın son teravih namazını kılmak için camilere akın etti.

Denizli'de vatandaşlar ramazanın son teravih namazını kılmak için camilere akın etti.

 

Delikliçınar Yeni Cami, Ulu Cami, Bayramyeri Cami, Hilal Cami başta olmak üzere şehirdeki camilere akın eden vatandaşlar, ramazanın son teravih namazında saf tuttu. Camileri dolduran Müslümanlar, bu yılın son teravih namazını eda etmenin huzurunu yaşadı. Denizli'de bazı camilerde hatimle kılınan teravih namazı sonrası, hatimler bağışlandı ve dualar edildi.

 

 

Ramazanın ilk gününden itibaren iftar yemeği düzenlenen Kasr-i Arifan Camisi'nin avlusunda ve çevresinde iftar saatinde bulunan çok sayıda vatandaş iftarını burada açtı. Kasr-i Arifan Camide bugün 10 kişilik Nijeryalı öğrencide hazır bulundu. Nijeryalı bir öğrencinin akşam namazını kıldırdığı camide, namaz sonrası ikramlar, çay ve mehteran gösterisinde ilahiler ve marşlar okunarak ramazan ayına veda edildi.

 

Daha sonra ramazanın son teravih namazını kılan vatandaşlar huzur içinde yaptıkları dua ile camiden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.