Denizli'de sosyal medyada suç işlemeye tahrikten 1 kişi yakalandı

ASAYİŞ 27.03.2020 - 17:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de sosyal medyada suç işlemeye tahrikten 1 kişi yakalandı

Denizli’de sosyal medyadan “Cezaevindeki mahkumlar için toplanma çağrısı” içerikli paylaşıma yorum yapan ve suç işlemeye tahrik ettiği gerekçesi ile 1 kişi yakalandı.   Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada; Korona Virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında; Facebook adlı sosyal paylaşım sitesinde “Af ve Mahkum Haber” adlı grupta “Cezaevindeki Mahkumlar için Toplanma Çağrısı” içerikli paylaşımlara yorum yapan şahıslara yönelik İl Emniyet Müdürlüğünce operasyon gerçekleştirildi.   Gerçekleştirilen operasyonlarda M.T. isimli (1) şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs, hakkında TCK 214 ( Suç işlemeye tahrik ) suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.

Denizli’de sosyal medyadan “Cezaevindeki mahkumlar için toplanma çağrısı” içerikli paylaşıma yorum yapan ve suç işlemeye tahrik ettiği gerekçesi ile 1 kişi yakalandı.

 

Denizli Valiliği tarafından yapılan açıklamada; Korona Virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında; Facebook adlı sosyal paylaşım sitesinde “Af ve Mahkum Haber” adlı grupta “Cezaevindeki Mahkumlar için Toplanma Çağrısı” içerikli paylaşımlara yorum yapan şahıslara yönelik İl Emniyet Müdürlüğünce operasyon gerçekleştirildi.

 

Gerçekleştirilen operasyonlarda M.T. isimli (1) şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıs, hakkında TCK 214 ( Suç işlemeye tahrik ) suçundan adli işlem yapıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.