Denizli’de su kesintisi

YAŞAM 15.01.2020 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de su kesintisi

Denizli’de DESKİ tarafından 6 ilçede alt yapı nedeniyle ana şebeke arızalar, hat yetersizliği ve pompa arızaları nedeniyle plansız su kesintisi olacağı belirtildi.   Alt yapı çalışmaları sonucu ana şebeke arızası, pompa arızası ve hat yetersizliği nedeniyle, Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Güney, Buldan ve Tavas ilçelerinde 13 mahallede su kesintisi yaşanacak.   Su kesintisi yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri ise şu şekilde;  

Denizli’de DESKİ tarafından 6 ilçede alt yapı nedeniyle ana şebeke arızalar, hat yetersizliği ve pompa arızaları nedeniyle plansız su kesintisi olacağı belirtildi.

 

Alt yapı çalışmaları sonucu ana şebeke arızası, pompa arızası ve hat yetersizliği nedeniyle, Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Güney, Buldan ve Tavas ilçelerinde 13 mahallede su kesintisi yaşanacak.

 

Su kesintisi yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri ise şu şekilde;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.