Denizli'de Taksiciler Arasında Kanlı Olay!

DENİZLİ 21.01.2019 - 17:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Taksiciler Arasında Kanlı Olay!

Denizli’de taksiciler arasında çıkan kavgada kan aktı. Kavga eden taksicilerden birisi karnından yaralandı. Diğeri ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.   Edinilen bilgiye göre olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Demokrasi Meydanında meydana geldi. 2 taksici arasında meydanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Bir anda büyüyen kavgada taksiciler arasında çıkan arbede de kavga eden taraflardan birisi belindeki bıçağı çekti. Olayda R.K. isimli taksi şoförü ismi öğrenilemeyen diğer taksi sürücüsünü bıçakladı. Çevredekilerin korkulu anlar yaşadığı olayda devreye polis girdi.   İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bıçaklı saldırganı gözaltına alarak Kınıklı Polis Merkezine götürdü. Yaralanan şoför ise olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.     Kaynak:(www.haberdenizli.com)

Denizli’de taksiciler arasında çıkan kavgada kan aktı. Kavga eden taksicilerden birisi karnından yaralandı. Diğeri ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

 


Edinilen bilgiye göre olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesi Demokrasi Meydanında meydana geldi. 2 taksici arasında meydanda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Bir anda büyüyen kavgada taksiciler arasında çıkan arbede de kavga eden taraflardan birisi belindeki bıçağı çekti. Olayda R.K. isimli taksi şoförü ismi öğrenilemeyen diğer taksi sürücüsünü bıçakladı. Çevredekilerin korkulu anlar yaşadığı olayda devreye polis girdi.

 

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bıçaklı saldırganı gözaltına alarak Kınıklı Polis Merkezine götürdü. Yaralanan şoför ise olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

 


Kaynak:(www.haberdenizli.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.