Denizli'de vatandaşların araçlarına zarar verdiler

DENİZLİ 01.12.2018 - 10:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de vatandaşların araçlarına zarar verdiler

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 29 Kasım sabaha karşı meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından sokaktaki vatandaşlara ait bazı araçlara zarar vererek olay yerinden uzaklaştılar. Meydana gelen olayın görüntüleri kameralara yansıdı.     Olay 29 Kasım sabahı saat 04.25 sıralarında Pamukkale İlçesi Pelitlibağ Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından Pelitlibağ Cami'sinin arka tarafında bir süre gezindikten sonra sokak aralarında bulunan 20 AAU 820 ve 20 YK 940 plakalı iki araca zarar verdi. Araçların arka camlarını, dikiz aynalarını ve farlarını camlarını patlatan zanlılar daha  sonra bazı araçların yanından geçerken kaportalarını çizen bir kişi olay yerinden uzaklaşırken kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişi olduğu görülürken videonun sonunda şahıs bir başkasına el hareketi yapması sonucu birden fazla kişinin olduğu tahmin ediliyor.     Sabah uyandıklarından araçlarını o halde gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Hemen polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler çevredeki güvenlik kamalarını incelemeye aldı. Olayı gerçekleştiren zanlınıların peşine düştü.Bu olay sonrası ertesi gece bir başka aracın ise ön ve arka camlarına zarar verildiği ifade edildi.   Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.      

Denizli Pamukkale İlçesi'nde 29 Kasım sabaha karşı meydana gelen olayda, kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler tarafından sokaktaki vatandaşlara ait bazı araçlara zarar vererek olay yerinden uzaklaştılar. Meydana gelen olayın görüntüleri kameralara yansıdı.

 

 

Olay 29 Kasım sabahı saat 04.25 sıralarında Pamukkale İlçesi Pelitlibağ Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından Pelitlibağ Cami'sinin arka tarafında bir süre gezindikten sonra sokak aralarında bulunan 20 AAU 820 ve 20 YK 940 plakalı iki araca zarar verdi. Araçların arka camlarını, dikiz aynalarını ve farlarını camlarını patlatan zanlılar daha  sonra bazı araçların yanından geçerken kaportalarını çizen bir kişi olay yerinden uzaklaşırken kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişi olduğu görülürken videonun sonunda şahıs bir başkasına el hareketi yapması sonucu birden fazla kişinin olduğu tahmin ediliyor.

 

 

Sabah uyandıklarından araçlarını o halde gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Hemen polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler çevredeki güvenlik kamalarını incelemeye aldı. Olayı gerçekleştiren zanlınıların peşine düştü.Bu olay sonrası ertesi gece bir başka aracın ise ön ve arka camlarına zarar verildiği ifade edildi.

 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.