Denizli'de yağan kar çile ve sevinci yaşattı

DENİZLİ 29.12.2016 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de yağan kar çile ve sevinci yaşattı

Denizli'de yağan kar çile ve sevinci yaşattı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de, hava sıcaklığı -3 ile 4 derece arasında olurken, dün akşam saatinde etkili olan kar yağışı kent merkezinde 20 santimetreye kadar ulaştı.   Kar yağışı sebebiyle il ve ilçelerde okullar tatil olurken, sabah işe gitmek için uyanan halk, kar sevincini yaşadı. Ulaşımda ise sıkıntılı anlar yaşandı. Vatandaşlar sabahın erken saatinde kardan adam yaparak yağan karın keyfini doyasıya çıkardı. Sabah işe gitmek için yola çıkanlar, işçi servislerin ve hususi araçların ulaşımda sıkıntı yaşamasına sebep oldu. Kent genelinde yağan kar 20 santimetreye ulaştı. yağış etkisini gösterdi.   Meteoroloji verilerine göre, kar yağışının bugünde devam edeceği tahmin edilirken, yarından itibaren karın  etkisini yitireceği gözleniyor.  
Denizli'de yağan kar çile ve sevinci yaşattı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli’de, hava sıcaklığı -3 ile 4 derece arasında olurken, dün akşam saatinde etkili olan kar yağışı kent merkezinde 20 santimetreye kadar ulaştı.

 

Kar yağışı sebebiyle il ve ilçelerde okullar tatil olurken, sabah işe gitmek için uyanan halk, kar sevincini yaşadı. Ulaşımda ise sıkıntılı anlar yaşandı. Vatandaşlar sabahın erken saatinde kardan adam yaparak yağan karın keyfini doyasıya çıkardı. Sabah işe gitmek için yola çıkanlar, işçi servislerin ve hususi araçların ulaşımda sıkıntı yaşamasına sebep oldu. Kent genelinde yağan kar 20 santimetreye ulaştı. yağış etkisini gösterdi.

 

Meteoroloji verilerine göre, kar yağışının bugünde devam edeceği tahmin edilirken, yarından itibaren karın  etkisini yitireceği gözleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.