Denizli'de Yönetici ve Antrenörler İsyan Etti

SPOR 24.07.2020 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Yönetici ve Antrenörler İsyan Etti

Denizli’de faaliyet gösteren, birçok genç sporcunun yetişmesini, spor yapmasını sağlayan ve bünyesinde futbol okulu bulunduran kulüp yöneticileri ve antrenörler, koronavirüs ile mücadele kapsamında uzun süredir futbol okullarının kapalı olmasına isyan etti ve Vali Ali Fuat Atik’den bir çözüm bulunmasını istedi.   Denizli’de faaliyet gösteren, birçok genç sporcunun yetişmesini, spor yapmasını sağlayan ve bünyesinde futbol okulu bulunduran, Altınyıldız FK (Tolga İnan), Bereketlispor FK (Ömer Sarıkaya), Kaptanspor FK (Osman Küçükşahal), Kartal Gücü FK (Alper Telli), Bağbaşı Gençlikspor FK (Çağlayan Göksu, Yunus Emre Fidan), Orka Spor Kulübü (Orhan Küçükertuğrul), Tunaras FK (Yaşar Güvenli) yönetici ve antrenörleri ortak açıklama yaparak futbol okullarının bir an önce açılması konusunda Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik’e çağrıda bulundular.   Koronavirüs ile mücadele kapsamında uzun süredir futbol okullarının kapatıldığına ve çocukların spor yapamadıklarına dikkat çekilen açıklamada “Toplu halde yapılan düğün, eğlence ve çeşitli etkinlikler için uygulanan yasakların kaldırıldığı şu dönemde futbol okullarının açılmaması düşündürücüdür. Çocuklarımız mart ayına kadar gayet iyi bir şekilde spor yaparken şimdi yapamamaktadırlar. Bu çocuklar belirli bir fiziki gelişim göstermişken şimdi maalesef evlerinde, ellerinde bilgisayar tablet ve diğer elektronik cihazlarla zamanlarını geçirdikleri gibi psikolojik olarak da bu süreçten olumsuz yönde etkilenmektedirler. Ayrıca bu çocuklar; parklarda, sokaklarda şu anda kontrolsüzce spor yapmaktadırlar.   Kendisinin spor ve sporcuya destek verdiğini ve sporu sevdiğini bildiğimiz Sayın valimiz den istediğimiz futbol okullarının açılmasına izin vermesi. Çünkü hem çocukların spor yapmaya ihtiyaçları var hem de buradan ekmek yiyen, ekonomik gideri olan antrenörlerimiz var. Bunlar uzun süredir hiçbir yerden ekonomik destek almadan hayatta kalma savaşı veriyorlar. Bunların aileleri ve bakmakla yükümlü oldukları çevreleri var ve şuanda bunlar her yönden sorun yaşamaktadırlar. Bu nedenle; sayın valimizin sesimize kulak vererek futbol okulları ile halı sahaların açılması için gerekli düzenlemeleri yapmasını bekliyoruz” ifadelerinde bulundular.

Denizli’de faaliyet gösteren, birçok genç sporcunun yetişmesini, spor yapmasını sağlayan ve bünyesinde futbol okulu bulunduran kulüp yöneticileri ve antrenörler, koronavirüs ile mücadele kapsamında uzun süredir futbol okullarının kapalı olmasına isyan etti ve Vali Ali Fuat Atik’den bir çözüm bulunmasını istedi.

 

Denizli’de faaliyet gösteren, birçok genç sporcunun yetişmesini, spor yapmasını sağlayan ve bünyesinde futbol okulu bulunduran, Altınyıldız FK (Tolga İnan), Bereketlispor FK (Ömer Sarıkaya), Kaptanspor FK (Osman Küçükşahal), Kartal Gücü FK (Alper Telli), Bağbaşı Gençlikspor FK (Çağlayan Göksu, Yunus Emre Fidan), Orka Spor Kulübü (Orhan Küçükertuğrul), Tunaras FK (Yaşar Güvenli) yönetici ve antrenörleri ortak açıklama yaparak futbol okullarının bir an önce açılması konusunda Denizli Valisi Sayın Ali Fuat Atik’e çağrıda bulundular.

 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında uzun süredir futbol okullarının kapatıldığına ve çocukların spor yapamadıklarına dikkat çekilen açıklamada “Toplu halde yapılan düğün, eğlence ve çeşitli etkinlikler için uygulanan yasakların kaldırıldığı şu dönemde futbol okullarının açılmaması düşündürücüdür. Çocuklarımız mart ayına kadar gayet iyi bir şekilde spor yaparken şimdi yapamamaktadırlar. Bu çocuklar belirli bir fiziki gelişim göstermişken şimdi maalesef evlerinde, ellerinde bilgisayar tablet ve diğer elektronik cihazlarla zamanlarını geçirdikleri gibi psikolojik olarak da bu süreçten olumsuz yönde etkilenmektedirler. Ayrıca bu çocuklar; parklarda, sokaklarda şu anda kontrolsüzce spor yapmaktadırlar.

 

Kendisinin spor ve sporcuya destek verdiğini ve sporu sevdiğini bildiğimiz Sayın valimiz den istediğimiz futbol okullarının açılmasına izin vermesi. Çünkü hem çocukların spor yapmaya ihtiyaçları var hem de buradan ekmek yiyen, ekonomik gideri olan antrenörlerimiz var. Bunlar uzun süredir hiçbir yerden ekonomik destek almadan hayatta kalma savaşı veriyorlar. Bunların aileleri ve bakmakla yükümlü oldukları çevreleri var ve şuanda bunlar her yönden sorun yaşamaktadırlar. Bu nedenle; sayın valimizin sesimize kulak vererek futbol okulları ile halı sahaların açılması için gerekli düzenlemeleri yapmasını bekliyoruz” ifadelerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.