Denizli'de zehir tacirlerine darbe!

ASAYİŞ 21.05.2019 - 12:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de zehir tacirlerine darbe!

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayında kalabalık ortamları fırsata dönüştürmeye çalışan zehir tacirleri bir bir enseleniyor.   Ekipler uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesine kararlılıkla devam ederken kontrollerini arttırdı. Mayıs ayında yürütülen çalışmalar neticesinde 17 zehir taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi.Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli'ye geliş-gidiş istikametindeki karayolları da ekiplerce denetim altına alındı.   Yapılan operasyonla son bir haftada narkotik ekipleri büyük bir başarıya imza attı. Alınan istihbari bilgiler doğrultusunda, bir eve, bir iş yeri ve bir otomobile düzenlenen operasyonda, karı-koca ve 3 kişi toplamda 5 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.   Öte yandan, Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Mayıs ayı kapsamında yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 88 adet ecstasy hap, 87 gram eroin maddesi, 1.740 gram esrar maddesi 13 gram metamfetamin maddesi ve 2 gram skunk maddesi ele geçirildi. Suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 4.300 (dört bin iki üç yüz) TL haksız kazanca el konuldu.   Uyuşturucu madde kullanıcısı 54 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen 19 şüphelinin 17’si tutuklandı.

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayında kalabalık ortamları fırsata dönüştürmeye çalışan zehir tacirleri bir bir enseleniyor.

 

Ekipler uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesine kararlılıkla devam ederken kontrollerini arttırdı. Mayıs ayında yürütülen çalışmalar neticesinde 17 zehir taciri tutuklanarak cezaevine gönderildi.Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli'ye geliş-gidiş istikametindeki karayolları da ekiplerce denetim altına alındı.

 

Yapılan operasyonla son bir haftada narkotik ekipleri büyük bir başarıya imza attı. Alınan istihbari bilgiler doğrultusunda, bir eve, bir iş yeri ve bir otomobile düzenlenen operasyonda, karı-koca ve 3 kişi toplamda 5 kişi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Öte yandan, Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Mayıs ayı kapsamında yürütülen başarılı çalışmalar neticesinde 88 adet ecstasy hap, 87 gram eroin maddesi, 1.740 gram esrar maddesi 13 gram metamfetamin maddesi ve 2 gram skunk maddesi ele geçirildi. Suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 4.300 (dört bin iki üç yüz) TL haksız kazanca el konuldu.

 

Uyuşturucu madde kullanıcısı 54 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Uyuşturucu madde ticareti suçu kapsamında adli mercilere sevk edilen 19 şüphelinin 17’si tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.