Denizli’den çalıp, Antalya’da sattılar

ASAYİŞ 11.09.2018 - 18:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’den çalıp, Antalya’da sattılar

Denizli’de değeri 100 milyarı geçen 750 adet demir pano ile 500 adet demir direği çalan hırsızlar, Antalya’da bulunan bir hurdacıya sattı. Denizli Polisi’nin peşini bırakmadığı inşaat hırsızları kıskıvrak yakalandı.                   Denizli Anafartalar Mahallesinde meydana gelen inşaattan 750 adet demir pano (inşaat kalıbı) ve 500 adet demir direğin (değeri 100.000 TL) çalınması olayı ile ilgili olarak Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada çalınan malzemelerin 2 kamyonete yüklenerek Antalya İlinde bir hurdacıya satıldığı tespit edildi.                 Antalya Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle ortak yapılan çalışma neticesinde olayın şüphelileri  B.U. ve S.D. yakalandı. Çalınan malzemeler bulunarak müştekiye teslim edildi.Şüpheliler B.U. ve S.D adli mercilere sevk edildi.

Denizli’de değeri 100 milyarı geçen 750 adet demir pano ile 500 adet demir direği çalan hırsızlar, Antalya’da bulunan bir hurdacıya sattı. Denizli Polisi’nin peşini bırakmadığı inşaat hırsızları kıskıvrak yakalandı.

 

                Denizli Anafartalar Mahallesinde meydana gelen inşaattan 750 adet demir pano (inşaat kalıbı) ve 500 adet demir direğin (değeri 100.000 TL) çalınması olayı ile ilgili olarak Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada çalınan malzemelerin 2 kamyonete yüklenerek Antalya İlinde bir hurdacıya satıldığı tespit edildi.

                Antalya Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle ortak yapılan çalışma neticesinde olayın şüphelileri  B.U. ve S.D. yakalandı. Çalınan malzemeler bulunarak müştekiye teslim edildi.Şüpheliler B.U. ve S.D adli mercilere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.