Denizli’den Stres çarkına rakip çıktı

GÜNDEM 15.05.2017 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli’den Stres çarkına rakip çıktı

Denizli'de yaşayan Şaban Çabuk son günlerde herkesin elinde bulunan stres çarklarına geçmişte bir çok kişinin de bildiği stres ipi ile karşılık verdi.

Denizli'de yaşayan Şaban Çabuk  son günlerde herkesin elinde bulunan stres çarklarına geçmişte bir çok kişinin de bildiği stres ipi ile karşılık verdi.    Denizli’de herkesçe bilinen ip ile düğme ve ya şişe kapağının birleştirilmesi ile oluşturulan stres ipi dünyaca ünlü olan stres çarkına rakip oldu.    Denizli’de yaşayan Şaban Çabuk isimli vatandaş stres çarkı ve stres ipinin karşılaştırarak stres çarkına meydan okudu. Kendisinin ve kızının Denizli şivesiyle çektiği video da stres çarkına rakip olarak doğal yollarla elde edilen stres ipi sosyal medya da gündem olurken birçok kişinin ilgi odağı haline geldi.   Stres ipi izleyenlerin büyük beğenisini toplarken izleyenleri de güldürdü.    
Denizli'de yaşayan Şaban Çabuk son günlerde herkesin elinde bulunan stres çarklarına geçmişte bir çok kişinin de bildiği stres ipi ile karşılık verdi.

Denizli'de yaşayan Şaban Çabuk  son günlerde herkesin elinde bulunan stres çarklarına geçmişte bir çok kişinin de bildiği stres ipi ile karşılık verdi. 

 

Denizli’de herkesçe bilinen ip ile düğme ve ya şişe kapağının birleştirilmesi ile oluşturulan stres ipi dünyaca ünlü olan stres çarkına rakip oldu.

 

 Denizli’de yaşayan Şaban Çabuk isimli vatandaş stres çarkı ve stres ipinin karşılaştırarak stres çarkına meydan okudu. Kendisinin ve kızının Denizli şivesiyle çektiği video da stres çarkına rakip olarak doğal yollarla elde edilen stres ipi sosyal medya da gündem olurken birçok kişinin ilgi odağı haline geldi.

 

Stres ipi izleyenlerin büyük beğenisini toplarken izleyenleri de güldürdü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.