Denizli Emniyeti'nden uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 14.12.2016 - 08:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Emniyeti'nden uyuşturucu operasyonu

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Emniyeti'nden uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı yapıldı. Yapılan operasyonlarda 3420 gram esrar ve uyuşturucu ele geçirilirken 1 kişi tutuklandı.   Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; kiralık bir araç ile ilimize uyuşturucu madde getirileceği yönündeki ihbara istinaden çalışma yapıldı. Görevlilerimizce plakası tespit edilen araç ilimiz girişinde durduruldu. Araç içerisinde ve şahısların ikametlerinde yapılan aramada toplam üç bin dört yüz yirmi gram (3420 gram) esrar maddesine ve uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas teraziye el konuldu.           Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı. Çıkarıldıkları adli mercilerce 1 şahıs tutuklandı.    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Emniyeti'nden uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon yapıldı yapıldı. Yapılan operasyonlarda 3420 gram esrar ve uyuşturucu ele geçirilirken 1 kişi tutuklandı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde; kiralık bir araç ile ilimize uyuşturucu madde getirileceği yönündeki ihbara istinaden çalışma yapıldı. Görevlilerimizce plakası tespit edilen araç ilimiz girişinde durduruldu. Araç içerisinde ve şahısların ikametlerinde yapılan aramada toplam üç bin dört yüz yirmi gram (3420 gram) esrar maddesine ve uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet hassas teraziye el konuldu.        

 

Uyuşturucu Madde Ticareti yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalandı. Çıkarıldıkları adli mercilerce 1 şahıs tutuklandı.

 

 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.