Denizli Genç MÜSİAD'dan Erdoğan'a ziyaret

GÜNDEM 27.10.2016 - 08:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Genç MÜSİAD'dan Erdoğan'a ziyaret

Denizli Genç MÜSİAD'dan Erdoğan'a ziyaret / denizli haber / denizli 20 haber

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu, DTO Başkan’ı Uğur Erdoğan’ı Ziyaret Etti.   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Muharrem Kılcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli’nin önde gelen işadamlarından olan ve DTO Başkanlığına atanan Uğur Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ilimizde gerçekleştirilen ticari faaliyetler, Türkiye’nin 2023 - 500 Milyar Dolar ihracat hedefi ve ülkemizin son günlerde yaşamış olduğu olaylar hakkında istişarede bulundu.   Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Kılcı; “Genç MÜSİAD Denizli Şubesi olarak sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini, ayrıca son günlerde ülke olarak yaşadığımız terör olayları ve buna benzer olaylara karşı hep dik duruş sergileyerek üzerimize düşeni yaptıklarını belirtti. Bundan sonra da Denizli’miz ve ülkemiz için her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Kılcı sözlerine; Biz gençlere duyulan güvenin farkındayız. Bizlerde Yönetim Kurulu ve üye arkadaşlarımızla beraber bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalışıyoruz. Önce Türkiye sonra Denizli’miz için her daim en iyisini yapma gayretinde olduk ve olacağız inşallah.   Son olarak DTO Başkanı Erdoğan; “Genç işadamları olarak sizlere büyük görevler düşüyor. Planladığınız faaliyetlerle, yaşantınızla, yaptığınız ticaretin şekliyle her alanda dünyayı şekillendirmek sizlerin elinde. Bu bağlamda yapacağınız her çalışmanın arkasındayız. Denizli Genç MÜSİAD olarak çalışmalarınızda başarılar dilerim. Nazik ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunarım ” şeklinde konuştu. 
Denizli Genç MÜSİAD'dan Erdoğan'a ziyaret / denizli haber / denizli 20 haber

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu, DTO Başkan’ı Uğur Erdoğan’ı Ziyaret Etti.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Muharrem Kılcı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Denizli’nin önde gelen işadamlarından olan ve DTO Başkanlığına atanan Uğur Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ilimizde gerçekleştirilen ticari faaliyetler, Türkiye’nin 2023 - 500 Milyar Dolar ihracat hedefi ve ülkemizin son günlerde yaşamış olduğu olaylar hakkında istişarede bulundu.

 

Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Kılcı; “Genç MÜSİAD Denizli Şubesi olarak sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini, ayrıca son günlerde ülke olarak yaşadığımız terör olayları ve buna benzer olaylara karşı hep dik duruş sergileyerek üzerimize düşeni yaptıklarını belirtti. Bundan sonra da Denizli’miz ve ülkemiz için her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Kılcı sözlerine; Biz gençlere duyulan güvenin farkındayız. Bizlerde Yönetim Kurulu ve üye arkadaşlarımızla beraber bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmamak adına gece gündüz çalışıyoruz. Önce Türkiye sonra Denizli’miz için her daim en iyisini yapma gayretinde olduk ve olacağız inşallah.

 

Son olarak DTO Başkanı Erdoğan; “Genç işadamları olarak sizlere büyük görevler düşüyor. Planladığınız faaliyetlerle, yaşantınızla, yaptığınız ticaretin şekliyle her alanda dünyayı şekillendirmek sizlerin elinde. Bu bağlamda yapacağınız her çalışmanın arkasındayız. Denizli Genç MÜSİAD olarak çalışmalarınızda başarılar dilerim. Nazik ziyaretiniz için teşekkürlerimi sunarım ” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.