Denizli Genç MÜSİAD'dan NEWARC'a teknik gezi

TEKNOLOJİ 24.11.2016 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Genç MÜSİAD'dan NEWARC'a teknik gezi

Denizli Genç MÜSİAD'dan NEWARC'a teknik gezi / denizli haber / denizli 20 haber

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri Teknik Gezi programları kapsamında NEWARC (ECESAN)’ a teknik gezi düzenledi.   Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul Sancaktepe’de Armatür, Duş sistemleri, Vitrifiye ve Banyo aksesuarları üretimi yapan NEWARC (ECESAN)’ a teknik gezi düzenledi.   Teknik Gezi programlarının bu ayki durağı fabrikası İstanbul’da bulunan Newarc oldu. Genç MÜSİAD Denizli üyesi (Karpa Ltd Şti.)’nin bayiliğini yaptığı Ahmet Ali Demiröz’ün organizasyonunu düzenlediği teknik gezide, Mutfak ve banyolar için armatürler üreten Newarc markası ile, Samandıra’daki armatür ve Çorlu’daki vitrifiye tesislerinde, sektöre hizmet eden Newarc’ı İstanbul tesislerini gezen Genç MÜSİAD üyeleri Fabrikanın üretim ve ürün geliştirme personelleri eşliğinde üretim süreçlerini inceleme fırsatı buldu. Genç MÜSİAD üyeleri, armatür ve vitrifiye üretimi ve bir çok ürününün nihai ürün haline gelinceye kadar hangi süreçlerden geçtiğini görme imkanı buldu. Ürün kalitesi konusunda oldukça hassas kalite kontrol süreçlerinden geçen ürünler hakkında bilgi alan Genç MÜSİAD üyeleri, merak ettiği konular hakkında bilgi aldı. 
Denizli Genç MÜSİAD'dan NEWARC'a teknik gezi / denizli haber / denizli 20 haber

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri Teknik Gezi programları kapsamında NEWARC (ECESAN)’ a teknik gezi düzenledi.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu Yönetim Kurulu üyeleri İstanbul Sancaktepe’de Armatür, Duş sistemleri, Vitrifiye ve Banyo aksesuarları üretimi yapan NEWARC (ECESAN)’ a teknik gezi düzenledi.

 

Teknik Gezi programlarının bu ayki durağı fabrikası İstanbul’da bulunan Newarc oldu. Genç MÜSİAD Denizli üyesi (Karpa Ltd Şti.)’nin bayiliğini yaptığı Ahmet Ali Demiröz’ün organizasyonunu düzenlediği teknik gezide, Mutfak ve banyolar için armatürler üreten Newarc markası ile, Samandıra’daki armatür ve Çorlu’daki vitrifiye tesislerinde, sektöre hizmet eden Newarc’ı İstanbul tesislerini gezen Genç MÜSİAD üyeleri Fabrikanın üretim ve ürün geliştirme personelleri eşliğinde üretim süreçlerini inceleme fırsatı buldu. Genç MÜSİAD üyeleri, armatür ve vitrifiye üretimi ve bir çok ürününün nihai ürün haline gelinceye kadar hangi süreçlerden geçtiğini görme imkanı buldu. Ürün kalitesi konusunda oldukça hassas kalite kontrol süreçlerinden geçen ürünler hakkında bilgi alan Genç MÜSİAD üyeleri, merak ettiği konular hakkında bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.