Denizli Jandarma timleri bayram tatilinde trafik denetimlerini artırdı

DENİZLİ 28.06.2017 - 11:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Jandarma timleri bayram tatilinde trafik denetimlerini artırdı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bayram tatili nedeniyle trafik uygulamalarını arttırdı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bayram tatili nedeniyle trafik uygulamalarını arttırdı.   Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,Ramazan bayramı tatili nedeniyle trafiğin yoğun olarak seyrettiği yol güzergâhlarında meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların bayram tatilini huzur ve güven içerisinde geçirebilmesini sağlamak maksadıyla trafik denetimlerini  24 saat sürdürdü.   Jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde de vatandaşlara şeker çikolata ve kolonya ikramında bulundu.   Yapılan trafik denetimlerinde sürücü yaya ve yolculara farkındalık yaratmak için jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan değişik güzergâhlara uyarıcı trafik pankartları asıldı.     Ramazan bayramı tatili süresince Denizli İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince toplam 11 yaralanmalı trafik kazasına müdahale  edildi. Meydana gelen kazalarda  13 vatandaşın yaralandığı belirtildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bayram tatili nedeniyle trafik uygulamalarını arttırdı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bayram tatili nedeniyle trafik uygulamalarını arttırdı.

 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,Ramazan bayramı tatili nedeniyle trafiğin yoğun olarak seyrettiği yol güzergâhlarında meydana gelebilecek trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların bayram tatilini huzur ve güven içerisinde geçirebilmesini sağlamak maksadıyla trafik denetimlerini  24 saat sürdürdü.

 

Jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde de vatandaşlara şeker çikolata ve kolonya ikramında bulundu.

 

Yapılan trafik denetimlerinde sürücü yaya ve yolculara farkındalık yaratmak için jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan değişik güzergâhlara uyarıcı trafik pankartları asıldı.

 

 

Ramazan bayramı tatili süresince Denizli İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince toplam 11 yaralanmalı trafik kazasına müdahale  edildi. Meydana gelen kazalarda  13 vatandaşın yaralandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.