Denizli Kitap Fuarı'na 140 yayınevi katılacak!

DENİZLİ 15.03.2018 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Kitap Fuarı'na 140 yayınevi katılacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Kitap Fuarı’ ay sonunda kitapseverlere kapılarını açıyor. 140 yayın kuruluşunun başvuru yaptığı fuarda Büyükşehir belediyesi 30 eserle yer alacak.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bugün düzenlemiş olduğu toplantıda, Denizli Kitap Fuarı’na ilişkin bilgi verirken, fuarda Denizli ile ilgili yayınlanmış 30 eser ve 23 yazar-şairi tanıttı.   Kitap Fuarı, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde 30 Mart ve 8 Nisan tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak.   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; Denizli’nin değerlerinin, kültürünün tanıtılması açısından Denizli Belediyesi tarafından kültür yayınları olarak başlayan ve ilkini 2006 yılında Nihat Zeybekci’nin başkanlık döneminde topluma ulaştırılmaya başlandı. Kitap Fuarımızın ilkini geçtiğimiz yıl yaptık ve büyük ilgi ile karşılaştık. Bu yıl daha büyük ilgi bekliyoruz. Belediyemizin kültür yayınları 144 esere ulaştı. Bu yıl 140 yayın kuruluşunun başvurduğunu ve bu sayının 150’ye ulaşacağını umuyoruz. Denizli Kültür Yayınları olarak 23 yazar ve şairimizin yazmış olduğu 30 eserle bu fuara katılacağız. Fuarda yayınlanacak eserleri yazarlarımız standımızda okurları ile buluşarak imzalayacak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Kitap Fuarı’ ay sonunda kitapseverlere kapılarını açıyor. 140 yayın kuruluşunun başvuru yaptığı fuarda Büyükşehir belediyesi 30 eserle yer alacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bugün düzenlemiş olduğu toplantıda, Denizli Kitap Fuarı’na ilişkin bilgi verirken, fuarda Denizli ile ilgili yayınlanmış 30 eser ve 23 yazar-şairi tanıttı.

 

Kitap Fuarı, EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde 30 Mart ve 8 Nisan tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan; Denizli’nin değerlerinin, kültürünün tanıtılması açısından Denizli Belediyesi tarafından kültür yayınları olarak başlayan ve ilkini 2006 yılında Nihat Zeybekci’nin başkanlık döneminde topluma ulaştırılmaya başlandı. Kitap Fuarımızın ilkini geçtiğimiz yıl yaptık ve büyük ilgi ile karşılaştık. Bu yıl daha büyük ilgi bekliyoruz. Belediyemizin kültür yayınları 144 esere ulaştı. Bu yıl 140 yayın kuruluşunun başvurduğunu ve bu sayının 150’ye ulaşacağını umuyoruz. Denizli Kültür Yayınları olarak 23 yazar ve şairimizin yazmış olduğu 30 eserle bu fuara katılacağız. Fuarda yayınlanacak eserleri yazarlarımız standımızda okurları ile buluşarak imzalayacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.