Denizli MHP’de aday adayı tanıtımı yapıldı

SİYASET 04.10.2018 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli MHP’de aday adayı tanıtımı yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla Mart 2019 ayında yapılması planlanan belediye başkanlığı seçimleri için aday adayı tanıtımı yapıldı.   Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ün düzenlediği basın toplantısında ilçelerde şuana kadar başvuruda bulunan aday adaylarının tanıtımı yapıldı. MHP’ye teveccühün her geçen gün arttığını dile getiren Birtürk, 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerinde iddialı olduklarını kaydetti.     Aday adayı başvuru sürecinin devam ettiği belirtilen MHP’ye devlet memuru olup ta başvurmak isteyen isimlerinde son başvuru süresinin bitimine yakın bir zamanda açıklanacağı öğrenildi.     Yaklaşık 10 gün sonra tekrar bir toplantı düzenlenerek tanıtım yapılacağı kaydedildi. Şuana kadar belirlenen aday adayları isimleri şu şekilde oluşuyor; ACIPAYAM: FATMA AKSOY BABADAĞ: MUSTAFA ATLI, ÜMİT KARABULUT BOZKURT: HAMDİ CİN BULDAN: MUSTAFA ŞEVİK ÇAL: FETHİ AKCAN KALE: ÖZKAN YENİAY MERKEZEFENDİ: YURDAHAN ÖZHAN PAMUKKALE: HASAN OKUR, METİN KARAKURT SERİNHİSAR: HALİL ÖZTÜRK        

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısıyla Mart 2019 ayında yapılması planlanan belediye başkanlığı seçimleri için aday adayı tanıtımı yapıldı.

 

Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ün düzenlediği basın toplantısında ilçelerde şuana kadar başvuruda bulunan aday adaylarının tanıtımı yapıldı. MHP’ye teveccühün her geçen gün arttığını dile getiren Birtürk, 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerinde iddialı olduklarını kaydetti.

 

 

Aday adayı başvuru sürecinin devam ettiği belirtilen MHP’ye devlet memuru olup ta başvurmak isteyen isimlerinde son başvuru süresinin bitimine yakın bir zamanda açıklanacağı öğrenildi.

 

 

Yaklaşık 10 gün sonra tekrar bir toplantı düzenlenerek tanıtım yapılacağı kaydedildi. Şuana kadar belirlenen aday adayları isimleri şu şekilde oluşuyor;

ACIPAYAM: FATMA AKSOY

BABADAĞ: MUSTAFA ATLI, ÜMİT KARABULUT

BOZKURT: HAMDİ CİN

BULDAN: MUSTAFA ŞEVİK

ÇAL: FETHİ AKCAN

KALE: ÖZKAN YENİAY

MERKEZEFENDİ: YURDAHAN ÖZHAN

PAMUKKALE: HASAN OKUR, METİN KARAKURT

SERİNHİSAR: HALİL ÖZTÜRK

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.