Denizli MHP'de deprem!

SİYASET 17.02.2017 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli MHP'de deprem!

Denizli'de Milliyetçi Hareket Partisi'ne ait üç ilçede referandumda Genel Merkez'in aksine hayır oyu kullanacaklarını açıklanınca, Genel Merkez tarafından teşkilat görevden alındı.

Denizli Buldan ilçesi MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul'un sabah saatlerinde yaptığı basın açıklamasında merkezin tersine "hayır" oyu vereceklerini açıklamıştı. Açıklamanın ardından Buldan, Serinhisar ve Bozkurt teşkilatlarının görevden alındığı açıklandı.   MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, partisinin Buldan, Serinhisar Bozkurt ilçe teşkilatlarının, Başkanlık Divanı tarafından feshedildiğini açıkladı. MHP'li Çetin, ayrıca ilçe başkanları Mehmet Tuğrul ve Mehmet Averi hakkında kesin ihraç talebiyle disiplin sevk işlemi başlatıldığını bildirdi.  MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin'in konuya ilişkin yazılı açıklaması şöyle:  "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Denizli ili Buldan, Serinhisar, Bozkurt ilçe teşkilatları, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya yönetim kurulunun feshine karar vermiştir. Bu karar 17.02.2017 tarihinde il başkanlığına ve Denizli Valiliğine bildirilmiştir. İlçe Başkanları Mehmet Tuğrul ve Mehmet Averi hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatılmış olmakla birlikte tahkikatın tamamlanması ve kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir.
Denizli'de Milliyetçi Hareket Partisi'ne ait üç ilçede referandumda Genel Merkez'in aksine hayır oyu kullanacaklarını açıklanınca, Genel Merkez tarafından teşkilat görevden alındı.

Denizli Buldan ilçesi MHP İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul'un sabah saatlerinde yaptığı basın açıklamasında merkezin tersine "hayır" oyu vereceklerini açıklamıştı. Açıklamanın ardından Buldan, Serinhisar ve Bozkurt teşkilatlarının görevden alındığı açıklandı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, partisinin Buldan, Serinhisar Bozkurt ilçe teşkilatlarının, Başkanlık Divanı tarafından feshedildiğini açıkladı. MHP'li Çetin, ayrıca ilçe başkanları Mehmet Tuğrul ve Mehmet Averi hakkında kesin ihraç talebiyle disiplin sevk işlemi başlatıldığını bildirdi. 



MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çetin'in konuya ilişkin yazılı açıklaması şöyle: 



"Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Denizli ili Buldan, Serinhisar, Bozkurt ilçe teşkilatları, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya yönetim kurulunun feshine karar vermiştir. Bu karar 17.02.2017 tarihinde il başkanlığına ve Denizli Valiliğine bildirilmiştir. İlçe Başkanları Mehmet Tuğrul ve Mehmet Averi hakkında kesin ihraç talebi ile disiplin sevk işlemi başlatılmış olmakla birlikte tahkikatın tamamlanması ve kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.