Denizli’nin Çameli İlçesinde Vaşak Görüldü

DENİZLİ 30.10.2019 - 09:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’nin Çameli İlçesinde Vaşak Görüldü

Çameli İlçe merkezinde yürüyüşe çıkan bir vatandaş tarafından doğada nadir görülen ve nesli tükenmekte olan hayvanlar arasında yer alan Vaşak’ı görerek fotoğrafını çekti.   Çameli’de varlığı bilinen bozayı, kurt, , yaban domuzu, yaban tavşanı, kızıl tilki, çakal, sansar, saz kedisi ve porsuğun yanı sıra yaban kedisi ve vaşak ise ilk kez tespit edilerek fotoğraflandı.   Çameli merkezinde dolaşırken yerleşim alanına yakın ormanlık alanda görülen vaşağı gören vatandaş hemen cep telefonuna sarıldı. Yiyecek bulmak için yerleşim alanına indiği tahmin edilen vaşak’ın fotoğraflarını çeken vatandaş, gördüğü ve görüntülediği nesli tükenmekte olan hayvanın kendisi için bir mucize olduğunu belirtti. Vaşak’ın fotoğrafını ve görüntülerini çektikten sonra yoluna devam eden Vaşak bir süre sonra gözlerden kayboldu.  

Çameli İlçe merkezinde yürüyüşe çıkan bir vatandaş tarafından doğada nadir görülen ve nesli tükenmekte olan hayvanlar arasında yer alan Vaşak’ı görerek fotoğrafını çekti.

 

Çameli’de varlığı bilinen bozayı, kurt, , yaban domuzu, yaban tavşanı, kızıl tilki, çakal, sansar, saz kedisi ve porsuğun yanı sıra yaban kedisi ve vaşak ise ilk kez tespit edilerek fotoğraflandı.

 

Çameli merkezinde dolaşırken yerleşim alanına yakın ormanlık alanda görülen vaşağı gören vatandaş hemen cep telefonuna sarıldı. Yiyecek bulmak için yerleşim alanına indiği tahmin edilen vaşak’ın fotoğraflarını çeken vatandaş, gördüğü ve görüntülediği nesli tükenmekte olan hayvanın kendisi için bir mucize olduğunu belirtti. Vaşak’ın fotoğrafını ve görüntülerini çektikten sonra yoluna devam eden Vaşak bir süre sonra gözlerden kayboldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.