Denizli'nin o ilçesinde doğalgaz projesi için karar alındı

DENİZLİ 02.04.2020 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin o ilçesinde doğalgaz projesi için karar alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çivril Doğalgaz Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar Resmi Gazetede yayımlandı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan kararda; Çivril ilçesi doğal gaz boru hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Denizli ili, Baklan ve Çivril ilçeleri sınırları ile söz konusu Proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına 2942 sayılı kamulaştırma Kanununun 27’inci maddesi gereğince karar verilmiştir” ibaresi yer aldı.   Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan kararı sosyal medya hesabından duyurarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çivril doğalgaz projesi için acele kamulaştırma kararı alınmıştır. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çivril Doğalgaz Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar Resmi Gazetede yayımlandı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayımlanan kararda; Çivril ilçesi doğal gaz boru hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Denizli ili, Baklan ve Çivril ilçeleri sınırları ile söz konusu Proje kapsamında inşa edilecek sabit tesisler, ulaşım yolları enerji nakil hatları, katodik koruma hatları ve anot yataklarının yapımı amacıyla ihtiyaç duyulan taşınmazların Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına 2942 sayılı kamulaştırma Kanununun 27’inci maddesi gereğince karar verilmiştir” ibaresi yer aldı.


 

Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan kararı sosyal medya hesabından duyurarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çivril doğalgaz projesi için acele kamulaştırma kararı alınmıştır. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.