Denizli'nin o ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

DENİZLİ 16.03.2020 - 14:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin o ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’nin Buldan ilçesinin yüksek kesimlerinde aniden bastıran kar yağışı sonrası özellikle sürücüler zor anlar yaşadı. Hava sıcaklığının bir anda 10 derece birden düştüğü kentin yüksek rakımlı ilçeleri ve bölgelerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Sıcaklıkların düşmesi ile başlayan yağmur yağışı yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bırakırken, bu bölgelerden birisi de Buldan ilçesi oldu. İlçenin Türlübey Mahallesi gibi yüksek kesimlerinde yağmurun ardından aniden başlayan kar yağışına vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Kar yağışı ilçenin yüksek kesimleri adeta beyaza bürürken, özellikle trafikteki sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. İlçede kar yağışı halen devam ediyor.    

Denizli’nin Buldan ilçesinin yüksek kesimlerinde aniden bastıran kar yağışı sonrası özellikle sürücüler zor anlar yaşadı.


Hava sıcaklığının bir anda 10 derece birden düştüğü kentin yüksek rakımlı ilçeleri ve bölgelerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Sıcaklıkların düşmesi ile başlayan yağmur yağışı yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bırakırken, bu bölgelerden birisi de Buldan ilçesi oldu. İlçenin Türlübey Mahallesi gibi yüksek kesimlerinde yağmurun ardından aniden başlayan kar yağışına vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Kar yağışı ilçenin yüksek kesimleri adeta beyaza bürürken, özellikle trafikteki sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. İlçede kar yağışı halen devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.