Denizli PAÜ Mimarlık bölümü DENTAŞ'a konuk oldu

DENİZLİ 15.04.2019 - 11:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ Mimarlık bölümü DENTAŞ'a konuk oldu

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölümü ve Denizli Sanayi Odası işbirliğiyle ‘Endüstriyel İmalatlar ve Yapılar’ dersi kapsamında düzenlenen teknik gezilerin üçüncüsü DENTAŞ Kâğıt Sanayi A.Ş.’ye düzenlendi. Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl U. Altınışık ve Arş. Gör. Dilek Avsan yürütücülüğündeki ‘Endüstriyel İmalatlar ve Yapılar’ dersi kapsamında DENTAŞ’a düzenlenen teknik gezi kapsamında PAÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri kâğıt endüstrisi süreçleri, aktörleri ve uygulamaları hakkında bilgi alarak üretim mekânlarını yerinde inceleme fırsatı yakalarken, dönüştürülebilir kâğıt ve çevre dostu olan selülozik bazlı imalat kültürü ve teknolojisi hakkında da DENTAŞ yetkililerinden bilgi aldı.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık Bölümü ve Denizli Sanayi Odası işbirliğiyle ‘Endüstriyel İmalatlar ve Yapılar’ dersi kapsamında düzenlenen teknik gezilerin üçüncüsü DENTAŞ Kâğıt Sanayi A.Ş.’ye düzenlendi.

Denizli Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl U. Altınışık ve Arş. Gör. Dilek Avsan yürütücülüğündeki ‘Endüstriyel İmalatlar ve Yapılar’ dersi kapsamında DENTAŞ’a düzenlenen teknik gezi kapsamında PAÜ Mimarlık Bölümü öğrencileri kâğıt endüstrisi süreçleri, aktörleri ve uygulamaları hakkında bilgi alarak üretim mekânlarını yerinde inceleme fırsatı yakalarken, dönüştürülebilir kâğıt ve çevre dostu olan selülozik bazlı imalat kültürü ve teknolojisi hakkında da DENTAŞ yetkililerinden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.