Denizli sabaha deprem ile uyandı

DENİZLİ 20.08.2019 - 08:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli sabaha deprem ile uyandı

Denizli'de sabahın erken saatlerinde meydana gelen depremin merkez üssü Çardak ilçesi oldu. Deprem yaklaşık 15 ile 20 saniye sürdü.   Denizli'de sabahın erken saatlerinde saat 07.37'de merkez üssü Çardak ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli merkezde ve yakın ilçelerde hissedilen deprem yaklaşık 15 ile 20 saniye kadar sürdü.   Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine deprem 6.4 kilometre derinliğinde ve şiddeti ise 3.9 olarak belirlendi.   AFAD verilerine göre ise deprem Çardak ilçesinde 7 kilometre derinliğinde, şiddeti ise 3.9 olarak kayıtlara geçti.  

Denizli'de sabahın erken saatlerinde meydana gelen depremin merkez üssü Çardak ilçesi oldu. Deprem yaklaşık 15 ile 20 saniye sürdü.

 

Denizli'de sabahın erken saatlerinde saat 07.37'de merkez üssü Çardak ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli merkezde ve yakın ilçelerde hissedilen deprem yaklaşık 15 ile 20 saniye kadar sürdü.

 

Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine deprem 6.4 kilometre derinliğinde ve şiddeti ise 3.9 olarak belirlendi.

 

AFAD verilerine göre ise deprem Çardak ilçesinde 7 kilometre derinliğinde, şiddeti ise 3.9 olarak kayıtlara geçti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.