Denizli semalarında selalar yankılandı

DENİZLİ 16.07.2019 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli semalarında selalar yankılandı

15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Denizli’deki tüm camilerde sela okundu. Denizli’de 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydan’ında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’ne kalabalık bir katılım sağlandı.   Türkiye'nin kurulduğu günden bu yana vatanın bölünmezliği ve milletin bağımsızlığının ilk kez bu denli tehlikeye düştüğü 15 Temmuz Hain FETÖ girişiminin 3. yılındayız. Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında saat 00.13’te Denizli’de ki bütün camilerin tümünde eş zamanlı selalar okundu.   Şehitleri anmak ve hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonrası aziz Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği sayesinde başarısızlığa uğratıldı. FETÖ ve arkasındaki güçlere karşı kazanılan bu zafer dün Denizli 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydan’ında yoğun katılımla geçekleşti. Gündüz vakitlerinde düzenlenen programlar çerçevesinde Delikliçınar Yeni Cami’de tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu dualar edildi.   15 Temmuz gecesinde vatandaşların doldurduğum meydanda birlik beraberlik mesajları verildi. Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerin yanı sıra bazı kurumların derneklerin ve vakıfların açtığı standlarda programa katılan vatandaşlara ikramda bulunuldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde saat 00.13’de Denizli semalarında sela sesleri yankılandı.   

15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Denizli’deki tüm camilerde sela okundu. Denizli’de 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydan’ında düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’ne kalabalık bir katılım sağlandı.

 

Türkiye'nin kurulduğu günden bu yana vatanın bölünmezliği ve milletin bağımsızlığının ilk kez bu denli tehlikeye düştüğü 15 Temmuz Hain FETÖ girişiminin 3. yılındayız. Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında saat 00.13’te Denizli’de ki bütün camilerin tümünde eş zamanlı selalar okundu.

 

Şehitleri anmak ve hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonrası aziz Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği sayesinde başarısızlığa uğratıldı. FETÖ ve arkasındaki güçlere karşı kazanılan bu zafer dün Denizli 15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydan’ında yoğun katılımla geçekleşti. Gündüz vakitlerinde düzenlenen programlar çerçevesinde Delikliçınar Yeni Cami’de tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu dualar edildi.

 

15 Temmuz gecesinde vatandaşların doldurduğum meydanda birlik beraberlik mesajları verildi. Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerin yanı sıra bazı kurumların derneklerin ve vakıfların açtığı standlarda programa katılan vatandaşlara ikramda bulunuldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde saat 00.13’de Denizli semalarında sela sesleri yankılandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.