Denizli Ticaret Borsası Genel Kurulu Öncesi Genel Kurul Değerlendirmesi Yapıldı

DENİZLİ 09.05.2018 - 12:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Ticaret Borsası Genel Kurulu Öncesi Genel Kurul Değerlendirmesi Yapıldı

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu öncesi genel kurul değerlendirmesinde bulundu. Başkan Tefenlili “Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Yanındayız” dedi.   TOBB ve Denizli Ticaret Borsası’nın sürekli iletişimde olduğunu ve koordineli şekilde çalıştığını, belirten Başkan Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:   “Nisan ayındaki Borsa seçimlerimizden sonra yeni Meclisimiz ile birlikte TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyarete gittik. Sayın Hisarcıklıoğlu, yeni Borsa Meclisimize hayırlı olsun dilekleriyle birlikte üstün başarı dileklerini iletti. İlimizin ülke ekonomisine büyük katkısı olduğunu belirten Başkan Hisarcıklıoğlu, ilimizdeki Borsa ve Odaların birlikteliğine dikkat çekti. Kendilerine, yakın ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, her zaman bizim yanımızda oldu, kendisine yansıttığımız sorunlarımız ile yakından ilgilenerek, sorunlarımızın çözümü için büyük özveri gösterdi. Şimdi 14-15 Mayıs tarihlerinde seçimli TOBB Genel Kurulumuz var. Bizler, üzerimize aldığımız görevler ile ilimizin kalkınması, ilimizdeki tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için çaba sarf ederken, Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu her zaman bize yol gösterdi, ufkumuzu açtı. Denizli Ticaret Borsası olarak, yapılacak olan genel kurulda kendisinin yanındayız ve her zaman kendisinin destekçisi olacağız. Genel Kurulun ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”      

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili 14-15 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu öncesi genel kurul değerlendirmesinde bulundu. Başkan Tefenlili “Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Yanındayız” dedi.

 

TOBB ve Denizli Ticaret Borsası’nın sürekli iletişimde olduğunu ve koordineli şekilde çalıştığını, belirten Başkan Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Nisan ayındaki Borsa seçimlerimizden sonra yeni Meclisimiz ile birlikte TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyarete gittik. Sayın Hisarcıklıoğlu, yeni Borsa Meclisimize hayırlı olsun dilekleriyle birlikte üstün başarı dileklerini iletti. İlimizin ülke ekonomisine büyük katkısı olduğunu belirten Başkan Hisarcıklıoğlu, ilimizdeki Borsa ve Odaların birlikteliğine dikkat çekti. Kendilerine, yakın ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu, her zaman bizim yanımızda oldu, kendisine yansıttığımız sorunlarımız ile yakından ilgilenerek, sorunlarımızın çözümü için büyük özveri gösterdi. Şimdi 14-15 Mayıs tarihlerinde seçimli TOBB Genel Kurulumuz var. Bizler, üzerimize aldığımız görevler ile ilimizin kalkınması, ilimizdeki tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için çaba sarf ederken, Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu her zaman bize yol gösterdi, ufkumuzu açtı. Denizli Ticaret Borsası olarak, yapılacak olan genel kurulda kendisinin yanındayız ve her zaman kendisinin destekçisi olacağız. Genel Kurulun ülkemize hayırlı olmasını diliyorum”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.