Denizli Valisi Altıparmak kurum müdürleri ile bir araya geldi

GÜNDEM 20.04.2017 - 09:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Valisi Altıparmak kurum müdürleri ile bir araya geldi

Vali Altıparmak, Debip Ve Edep Projeleri Değerlendirme Toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Vali  Ahmet Altıparmak, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, Değerler Eğitiminde Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi (DEBİP) ve Eğitimde Değerler Eğitimi Programları’nın (EDEP) merkez ve ilçelerde yapılan çalışmalarını değerlendirdi.     80. Yıl Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya; Vali Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile programlar kapsamında proje üreten ve uygulayan okulların müdürleri katıldı.   Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri programlar çerçevesinde okullarda uygulanan projeler hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.     Programların önemine değinen Vali Ahmet Altıparmak, proje uygulayan okul yöneticilerine teşekkür ederek, yetim ve öksüz çocuklar ile anne-babası ayrı çocuklarla özel olarak ilgilenerek topluma kazandırılmasının önemli olduğunu vurguladı. Babası olmayan bir öğrencinin erkek bir öğretmen ile annesi olmayan bir çocuğun da bayan bir öğretmen ile eşleştirilerek yakından ilgilenilmesinin, sorunlarının dinlenmesinin önemli olduğunu kaydeden Vali Altıparmak, bu öğrencilerin topluma kazandırılmasındaki çabanın altını çizdi. Herkesin bunu zorlama olarak değil, kendisine görev edinerek verimli olabileceğini vurgulayan Vali Ahmet Altıparmak, bu konuda her kesime büyük görevler düştüğünü söyledi. 
Vali Altıparmak, Debip Ve Edep Projeleri Değerlendirme Toplantısında İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle Bir Araya Geldi

Vali  Ahmet Altıparmak, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya gelerek, Değerler Eğitiminde Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi (DEBİP) ve Eğitimde Değerler Eğitimi Programları’nın (EDEP) merkez ve ilçelerde yapılan çalışmalarını değerlendirdi.

 

 

80. Yıl Öğretmenevinde düzenlenen toplantıya; Vali Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile programlar kapsamında proje üreten ve uygulayan okulların müdürleri katıldı.

 

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri programlar çerçevesinde okullarda uygulanan projeler hakkında sunum eşliğinde bilgiler verdi.

 

 

Programların önemine değinen Vali Ahmet Altıparmak, proje uygulayan okul yöneticilerine teşekkür ederek, yetim ve öksüz çocuklar ile anne-babası ayrı çocuklarla özel olarak ilgilenerek topluma kazandırılmasının önemli olduğunu vurguladı. Babası olmayan bir öğrencinin erkek bir öğretmen ile annesi olmayan bir çocuğun da bayan bir öğretmen ile eşleştirilerek yakından ilgilenilmesinin, sorunlarının dinlenmesinin önemli olduğunu kaydeden Vali Altıparmak, bu öğrencilerin topluma kazandırılmasındaki çabanın altını çizdi. Herkesin bunu zorlama olarak değil, kendisine görev edinerek verimli olabileceğini vurgulayan Vali Ahmet Altıparmak, bu konuda her kesime büyük görevler düştüğünü söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.