Denizli yağışlı hava ile serinleyecek!

DENİZLİ 08.08.2020 - 08:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli yağışlı hava ile serinleyecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 36 derece, hava parçalı bulutlu, rüzgar Kuzeybatıdan 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Sıcak havaların yaşandığı Denizli’de gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklarının 41 derecelere kadar çıktığı Denizli’de beklenen hava olayları ile serinleyecek. Hava sıcaklıklarının 3 ila 6 derece arası düşeceği tahmin edilen Denizli’de, il genelinde Pazar ve Pazartesi günleri gökgürültülü ve sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 33 dereceye kadar düşeceği ve yağışlı hava ile Denizlili vatandaşlar rahat bir nefes alacak.  2 gün etkili olması beklenen yağışlı hava Salı gününden itibaren mevsim normallerine geri dönecek ve hava sıcaklıklarında tekrar artış gözlenecek.   Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 22 en yüksek 36 derece, hava parçalı bulutlu, rüzgar Kuzeybatıdan 13 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Sıcak havaların yaşandığı Denizli’de gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, hava sıcaklarının 41 derecelere kadar çıktığı Denizli’de beklenen hava olayları ile serinleyecek. Hava sıcaklıklarının 3 ila 6 derece arası düşeceği tahmin edilen Denizli’de, il genelinde Pazar ve Pazartesi günleri gökgürültülü ve sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 33 dereceye kadar düşeceği ve yağışlı hava ile Denizlili vatandaşlar rahat bir nefes alacak.  2 gün etkili olması beklenen yağışlı hava Salı gününden itibaren mevsim normallerine geri dönecek ve hava sıcaklıklarında tekrar artış gözlenecek.

 

Hava olaylarında herhangi bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.