Denizli'ye gelen Youtuber'dan Şaşırtıcı Sonuç

DENİZLİ 26.02.2019 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye gelen Youtuber'dan Şaşırtıcı Sonuç

Denizli'de çekilen yerel seçim sonuçları ne olur ? şeklindeki videolar son zamanlarda çok izlenmeye başlandı. Denizli ilinde çekilen bir video daha sizlerle o sokak röportajında halk neler dedi.     Denizli iline gelen Youtube kanallarında mecra gösterenler, son zamanlar yoğun bir şekilde videoları dikkat çekiyor.Yayınladıkları videolarda gündeme taşıyacakları konu ise genellikle 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ile ilgili konular oluyor bununla birlikte, hizmet ve nereye oy kullanacaksınız şeklinde sorular yönelten İlave TV youtube kanalında ki Denizli'de yaptıkları sokak röpartajı sizlerle...     İşte Merak Edilen O Video:  

Denizli'de çekilen yerel seçim sonuçları ne olur ? şeklindeki videolar son zamanlarda çok izlenmeye başlandı. Denizli ilinde çekilen bir video daha sizlerle o sokak röportajında halk neler dedi.

 

 

Denizli iline gelen Youtube kanallarında mecra gösterenler, son zamanlar yoğun bir şekilde videoları dikkat çekiyor.Yayınladıkları videolarda gündeme taşıyacakları konu ise genellikle 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ile ilgili konular oluyor bununla birlikte, hizmet ve nereye oy kullanacaksınız şeklinde sorular yönelten İlave TV youtube kanalında ki Denizli'de yaptıkları sokak röpartajı sizlerle...

 

 

İşte Merak Edilen O Video:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.