Denizlispor - Giresunspor maçına hazır

SPOR 25.12.2016 - 09:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor - Giresunspor maçına hazır

denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor - Giresunspor maçına hazır

TFF 1.Lig'de bu hafta Giresunspor ile kendi evinde karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını tamamladı. Morallerin yerinde olduğu yeşil siyahlı takım, bugün oynayacağı karşılaşmada evindeki şansızlığıda yenmeye çalışacak.   Deplasmandaki son 3 maçını kazanarak müthiş bir performans ortaya koymasına rağmen evinde 3 maçtır galibiyete hasret kalan Denizlispor, devrenin son sınavında Giresunspor’u ağırlayacak. Yeşil-siyahlılarda kaleci Necati dışında eksik bulunmuyor. Ligde Denizlispor, devrenin son haftasına 18, Giresunspor 21 puanla girdi.  Denizli Atatürk Stadı’nda saat 13.00’te start alacak müsabakayı Caner Ak yönetecek. Maç TRT Avaz’dan yayınlanacak. Giresunspor'da Denizli maçı öncesi Tomiç, Guido Koçer ve Salih Sefercik ile yollar ayrıldı.   DENİZLİ'DEN 100 BİN TL PRİM Bugün Giresunspor ile karşılaşacak olan Denizlispor maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanı ile tamamladı. Bilet fiyatları kale arkası 10, açık 15, A kapalı 20, B ve D kapalı tribünler 25 TL olarak açıklandı. Horoz’da yönetim, teknik heyet ve oyuncular, maç öncesi mangal partisinde bir araya geldi. Kurmaylar, galibiyet primini 100 bin TL olarak açıkladı. Geçen hafta şampiyonluk adaylarından Eskişehirspor’u deplasmanda 3-0 yenmeyi başaran Denizlispor’da Teknik Direktör Ali Tandoğan, iç sahadaki şanssızlığı yeneceklerini söyledi. Denizlispor'un maça, Asil Kaan, Alperen, Cenk, Ömer Alp, Kerem Can, Kappel, Sankoh, Burak, Ziya, Anıl, Yasin Ozan 11'i ile başlaması bekleniyor.  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizlispor - Giresunspor maçına hazır

TFF 1.Lig'de bu hafta Giresunspor ile kendi evinde karşılaşacak olan Denizlispor hazırlıklarını tamamladı. Morallerin yerinde olduğu yeşil siyahlı takım, bugün oynayacağı karşılaşmada evindeki şansızlığıda yenmeye çalışacak.

 

Deplasmandaki son 3 maçını kazanarak müthiş bir performans ortaya koymasına rağmen evinde 3 maçtır galibiyete hasret kalan Denizlispor, devrenin son sınavında Giresunspor’u ağırlayacak. Yeşil-siyahlılarda kaleci Necati dışında eksik bulunmuyor. Ligde Denizlispor, devrenin son haftasına 18, Giresunspor 21 puanla girdi. 



Denizli Atatürk Stadı’nda saat 13.00’te start alacak müsabakayı Caner Ak yönetecek. Maç TRT Avaz’dan yayınlanacak. Giresunspor'da Denizli maçı öncesi Tomiç, Guido Koçer ve Salih Sefercik ile yollar ayrıldı.

 



DENİZLİ'DEN 100 BİN TL PRİM


Bugün Giresunspor ile karşılaşacak olan Denizlispor maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenmanı ile tamamladı.


Bilet fiyatları kale arkası 10, açık 15, A kapalı 20, B ve D kapalı tribünler 25 TL olarak açıklandı. Horoz’da yönetim, teknik heyet ve oyuncular, maç öncesi mangal partisinde bir araya geldi. Kurmaylar, galibiyet primini 100 bin TL olarak açıkladı. Geçen hafta şampiyonluk adaylarından Eskişehirspor’u deplasmanda 3-0 yenmeyi başaran Denizlispor’da Teknik Direktör Ali Tandoğan, iç sahadaki şanssızlığı yeneceklerini söyledi.

Denizlispor'un maça, Asil Kaan, Alperen, Cenk, Ömer Alp, Kerem Can, Kappel, Sankoh, Burak, Ziya, Anıl, Yasin Ozan 11'i ile başlaması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.