Denizlispor, 7 yıl aranın ardından liderlik koltuğuna oturdu...

SPOR 28.01.2019 - 19:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, 7 yıl aranın ardından liderlik koltuğuna oturdu...

SPOR Toto 1. Lig'de Adana Demirspor'u oynadığı etkili futbolla evinde 5-1 yenen Denizlispor, 7 yıl aradan sonra liderlik koltuğuna oturdu.   Gençlerbirliği'nin Altınordu'ya mağlup olduğu haftayı 3 puanla kapatan yeşil-siyahlılar 42 puana yükselip 2010-2011 sezonun ardından camiasına ilk kez zirve sevinci yaşattı. O sezon ligin ilk yarısını birinci sırada tamamlayan Ege ekibi ardından düşüşe geçip bir daha zirveyi göremedi. Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde son 11 müsabakada 9 galibiyet, 2 beraberlik alıp müthiş bir seriye imza atan Denizlispor, Süper Lig yolunda sağlam adımlar atmaya başladı.   "OYUNCULARIMI VE TEKNİK EKİBİ KUTLUYORUM" Kulübün mali yapısını düzeltmek için var gücüyle çalışan Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu da liderliğin keyfini doyasıya yaşadı. Yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla Denizlispor'a rahat nefes aldıran Ali Çetin, Adana Demirspor galibiyeti sonrası takıma övgüler yağdırdı. Kazandıkları 3 puanla şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştıklarını ifade eden Çetin, "Oyuncularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Taraftar ise harikaydı, hepsine teşekkür ederim. Bizleri desteklemeye devam etsinler. Süper Lig'e yükselmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" cümlelerini kurdu.  

SPOR Toto 1. Lig'de Adana Demirspor'u oynadığı etkili futbolla evinde 5-1 yenen Denizlispor, 7 yıl aradan sonra liderlik koltuğuna oturdu.

 

Gençlerbirliği'nin Altınordu'ya mağlup olduğu haftayı 3 puanla kapatan yeşil-siyahlılar 42 puana yükselip 2010-2011 sezonun ardından camiasına ilk kez zirve sevinci yaşattı. O sezon ligin ilk yarısını birinci sırada tamamlayan Ege ekibi ardından düşüşe geçip bir daha zirveyi göremedi. Teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde son 11 müsabakada 9 galibiyet, 2 beraberlik alıp müthiş bir seriye imza atan Denizlispor, Süper Lig yolunda sağlam adımlar atmaya başladı.

 

"OYUNCULARIMI VE TEKNİK EKİBİ KUTLUYORUM"

Kulübün mali yapısını düzeltmek için var gücüyle çalışan Başkan Ali Çetin ve yönetim kurulu da liderliğin keyfini doyasıya yaşadı. Yaptığı sponsorluk anlaşmalarıyla Denizlispor'a rahat nefes aldıran Ali Çetin, Adana Demirspor galibiyeti sonrası takıma övgüler yağdırdı. Kazandıkları 3 puanla şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştıklarını ifade eden Çetin, "Oyuncularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Taraftar ise harikaydı, hepsine teşekkür ederim. Bizleri desteklemeye devam etsinler. Süper Lig'e yükselmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" cümlelerini kurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.