Denizlispor-Adana Demirspor maç biletleri belirlendi

SPOR 27.01.2017 - 13:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Adana Demirspor maç biletleri belirlendi

Denizlispor yönetimi Adana Demirspor ile oynayacağı maç fiyatlarını belirlerken, taraftar gruplarına çağrıda bulunarak, maç günü yaşanacak yoğunluk nedeniyle biletlerinin bugün almalarını istedi.

Denizlispor'da, Cumartesi günü saat 13.00’de oynanacak olan Adana Demirspor maçının biletlerinin satışı devam ediyor.   Denizlispor’u sevenlerin ve başarısını isteyenlerin bu maç başta olmak üzere iç sahadaki tüm maçlara gelmesi gerektiği belirtildi. Denizlispor’un taraftarla güçlü olduğunu ve gücüne güç kattığı ifadelere yer verildi.   Denizlispor resmi sayfasından yapılan açıklamada, "Maç günü oluşan yoğunluk sebebiyle taraftarlarımızın biletlerini bugünden almasını rica ediyoruz" dendi.   Bilet Fiyatları :  Kapalı B Üst ve D Üst 25,00 TL Öğrenci 12.50 TL Kapalı A Alt ve A Üst 20,00 TL Öğrenci 10.00 TL Maraton 15,00 TL Öğrenci 7.50 TL Kale Arkası 10,00 TL Misafir 10,00 TL olarak belirlendi.   Biletlerinizi Passo.com.tr üzerinden ve Denizli Atatürk Stadyumu önündeki gişelerden alabilirsiniz. Öğrenci biletlerinin satışı sadece Passolig gişelerinden yapılmaktadır. Öğrenci olduğunuzu gösteren kimlik veya belge ile %50 indirim hakkından yararlanabilirsiniz. Passolig kartı olmayan taraftarlarımızın maç gününden önce Passolig Kart işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Maç günü gişelerimizden Passolig Kart İşlemleri yapılamamaktadır. Denizli Atatürk Stadyumu önündeki Passolig gişeleri 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.  
Denizlispor yönetimi Adana Demirspor ile oynayacağı maç fiyatlarını belirlerken, taraftar gruplarına çağrıda bulunarak, maç günü yaşanacak yoğunluk nedeniyle biletlerinin bugün almalarını istedi.

Denizlispor'da, Cumartesi günü saat 13.00’de oynanacak olan Adana Demirspor maçının biletlerinin satışı devam ediyor.

 

Denizlispor’u sevenlerin ve başarısını isteyenlerin bu maç başta olmak üzere iç sahadaki tüm maçlara gelmesi gerektiği belirtildi. Denizlispor’un taraftarla güçlü olduğunu ve gücüne güç kattığı ifadelere yer verildi.

 

Denizlispor resmi sayfasından yapılan açıklamada, "Maç günü oluşan yoğunluk sebebiyle taraftarlarımızın biletlerini bugünden almasını rica ediyoruz" dendi.

 

Bilet Fiyatları : 


Kapalı B Üst ve D Üst 25,00 TL Öğrenci 12.50 TL


Kapalı A Alt ve A Üst 20,00 TL Öğrenci 10.00 TL


Maraton 15,00 TL Öğrenci 7.50 TL


Kale Arkası 10,00 TL


Misafir 10,00 TL olarak belirlendi.

 

Biletlerinizi Passo.com.tr üzerinden ve Denizli Atatürk Stadyumu önündeki gişelerden alabilirsiniz.

Öğrenci biletlerinin satışı sadece Passolig gişelerinden yapılmaktadır. Öğrenci olduğunuzu gösteren kimlik veya belge ile %50 indirim hakkından yararlanabilirsiniz.

Passolig kartı olmayan taraftarlarımızın maç gününden önce Passolig Kart işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Maç günü gişelerimizden Passolig Kart İşlemleri yapılamamaktadır.

Denizli Atatürk Stadyumu önündeki Passolig gişeleri 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.