Denizlispor Altay maç biletleri satışta

SPOR 29.03.2019 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Altay maç biletleri satışta

Spor Toto 1. Lig’de bu hafta Denizlispor-Altay karşılaşmasının maç biletleri satışa sunuldu.   Denizlispor Çarşamba günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadyum’unda oynanacak olan Altay maçının biletleri satışa çıktı!   Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada bilet fiyatları şu şekilde;   Gold ve VIP: 100 TL Kapalı B Üst ve D Üst: 35 TL Kapalı A ve E Üst: 25 TL Kapalı A ve E Alt: 25 TL Maraton: 15 TL Kale Arkası: 10 TL Misafir: 10 TL   Biletlerinizi http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alabilirsiniz.   Maç günü oluşan yoğunluk sebebiyle taraftarlarımızın biletlerini maç gününden önce almasını rica ediyoruz.   Maç günü gişelerimizde Passolig kart çıkartma işlemleri yapılmamaktadır. Gişelerimizden Passolig kartı almak isteyen taraftarlarımızın maç gününden önce işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.   Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişeleri 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Spor Toto 1. Lig’de bu hafta Denizlispor-Altay karşılaşmasının maç biletleri satışa sunuldu.

 

Denizlispor Çarşamba günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadyum’unda oynanacak olan Altay maçının biletleri satışa çıktı!

 

Denizlispor Kulübü’nden yapılan açıklamada bilet fiyatları şu şekilde;

 

Gold ve VIP: 100 TL

Kapalı B Üst ve D Üst: 35 TL

Kapalı A ve E Üst: 25 TL

Kapalı A ve E Alt: 25 TL

Maraton: 15 TL

Kale Arkası: 10 TL

Misafir: 10 TL

 

Biletlerinizi http://www.passo.com.tr/ üzerinden, Passo Mobil uygulamasından ve Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden alabilirsiniz.

 

Maç günü oluşan yoğunluk sebebiyle taraftarlarımızın biletlerini maç gününden önce almasını rica ediyoruz.

 

Maç günü gişelerimizde Passolig kart çıkartma işlemleri yapılmamaktadır. Gişelerimizden Passolig kartı almak isteyen taraftarlarımızın maç gününden önce işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.

 

Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu önündeki Passolig gişeleri 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.