Denizlispor Ankaragücü'nün ek kontenjan talebini reddetti!

SPOR 26.03.2018 - 15:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Ankaragücü'nün ek kontenjan talebini reddetti!

Denizlispor-Ankaragücü maçı için konuk takım taraftarlarına ayrılan biletlerin kısa sürede bitmesi üzerine Ankaragücü Yönetimi tarafından ek kontenjan talebeni Denizlispor Yönetim Kurulu’ndan red cevabı verildi.   1 Nisan Pazar günü evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Denizlispor'un maç biletlerini satışa çıkarmasının ardından dakikalar içinde deplasman biletlerini tüketen Ankaragücü taraftarları ek kontenjan talep etti. Bu talep Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından reddedildi.   Ankaragücü taraftarının ek kontenjan talebini reddettiklerini belirten Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, "Bizim için çok önemli bir kader maçına çıkıyoruz, Ankaragücü taraftarlarının ilgisini anlıyorum ancak bu önemli maçta bu isteklerini kabul edemiyoruz. Tam aksine stadımızı kendi taraftarlarımız doldursun, bizleri bu kritik maçta desteklesinler istiyoruz. Denizlispor taraftarını bu önemli günde yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Denizlispor-Ankaragücü maçı için konuk takım taraftarlarına ayrılan biletlerin kısa sürede bitmesi üzerine Ankaragücü Yönetimi tarafından ek kontenjan talebeni Denizlispor Yönetim Kurulu’ndan red cevabı verildi.

 

1 Nisan Pazar günü evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Denizlispor'un maç biletlerini satışa çıkarmasının ardından dakikalar içinde deplasman biletlerini tüketen Ankaragücü taraftarları ek kontenjan talep etti. Bu talep Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından reddedildi.

 

Ankaragücü taraftarının ek kontenjan talebini reddettiklerini belirten Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, "Bizim için çok önemli bir kader maçına çıkıyoruz, Ankaragücü taraftarlarının ilgisini anlıyorum ancak bu önemli maçta bu isteklerini kabul edemiyoruz. Tam aksine stadımızı kendi taraftarlarımız doldursun, bizleri bu kritik maçta desteklesinler istiyoruz. Denizlispor taraftarını bu önemli günde yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.