Denizlispor Asbaşkanı İrdem ve Ailesininde bulunduğu araca silahlı saldırı

ASAYİŞ 09.09.2018 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Asbaşkanı İrdem ve Ailesininde bulunduğu araca silahlı saldırı

Dün Gece Denizlispor As Başkanı Necip İrdem ve ailesinin de bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda İrdem ve ailesi yara almadan kurtuldu.   Edinilen bilgiye göre, Denizlispor As Başkanı Necip İrdem'in aracı gece saat 23:30 sıralarında eşi ve çocuklarıyla birlikte Bağbaşı Mahallesi Yeni Yol'da seyir halinde ilerlerken yanına bir araç yaklaştı. Araçta bulunan kişi yada kişiler tarafından aracına 4 el ateş edildi.Aracın sağ tarafında ağır hasar oluştuğu ve camlarının kırıldığı belirlendi. İrdem aracını kenara çekerek ailesiyle birlikte şokunu atlatır atlatmaz polisi aradı. Olay yerine gelen polis çalışma yaptı. Olay yerinde gerekli incelemeler yapıldıktan sonra İrdem ve ailesi karakola götürülerek ifadesine başvuruldu.     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.   Kaynak: denizlimuhabir.com  

Dün Gece Denizlispor As Başkanı Necip İrdem ve ailesinin de bulunduğu araca silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda İrdem ve ailesi yara almadan kurtuldu.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizlispor As Başkanı Necip İrdem'in aracı gece saat 23:30 sıralarında eşi ve çocuklarıyla birlikte Bağbaşı Mahallesi Yeni Yol'da seyir halinde ilerlerken yanına bir araç yaklaştı. Araçta bulunan kişi yada kişiler tarafından aracına 4 el ateş edildi.Aracın sağ tarafında ağır hasar oluştuğu ve camlarının kırıldığı belirlendi. İrdem aracını kenara çekerek ailesiyle birlikte şokunu atlatır atlatmaz polisi aradı. Olay yerine gelen polis çalışma yaptı. Olay yerinde gerekli incelemeler yapıldıktan sonra İrdem ve ailesi karakola götürülerek ifadesine başvuruldu.  

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak: denizlimuhabir.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.