Denizlispor'da hakem krizi!

SPOR 12.04.2018 - 12:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da hakem krizi!

TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Denizlispor-Çaykur Rizespor maçını yönetecek hakem atamasına Denizlispor’dan tepki geldi.   Süper Toto 1.Lig’in 31. haftasında Cumartesi Denizli Atatürk Stadyumunda Denizlispor-Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi TFF’nin maç için görevlendirdiği hakem Suat Arslanboğa gündeme oturdu.   Lig’de 33 puanı bulunan ve 15. sırada yer alan Denizlispor, pota hattında 16. Sırada 31 puanda olan Eskişehirspor yer alıyor. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Ancak Denizlispor-Çaykur Rizespor maçına atanan Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa olunca işler karıştı.   Denizlispor Yönetimi’nden hakem ataması hakkında resmi açıklama yapılması bekleniyor.   Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi.   Taner Atilla; “Dün Yılmaz Vural açıklama yapmış beni Eskişehiri kurtarayım diye TFF gönderdi. Bugün bize verilen hakem Eskişehir bölgesi. BU NE YAMAN ÇELIŞKI YARABBİ” şeklinde paylaşımda bulundu.   Ali Fırat ise; “Temiz futbolda kirli işler” ifadesini kullanırken Yılmaz Vural’ın açıklamasını paylaştı.   İşte o paylaşımlar;            

TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Denizlispor-Çaykur Rizespor maçını yönetecek hakem atamasına Denizlispor’dan tepki geldi.

 

Süper Toto 1.Lig’in 31. haftasında Cumartesi Denizli Atatürk Stadyumunda Denizlispor-Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi TFF’nin maç için görevlendirdiği hakem Suat Arslanboğa gündeme oturdu.

 

Lig’de 33 puanı bulunan ve 15. sırada yer alan Denizlispor, pota hattında 16. Sırada 31 puanda olan Eskişehirspor yer alıyor. Buraya kadar bir sıkıntı yok. Ancak Denizlispor-Çaykur Rizespor maçına atanan Eskişehir Bölgesi hakemlerinden Suat Arslanboğa olunca işler karıştı.

 

Denizlispor Yönetimi’nden hakem ataması hakkında resmi açıklama yapılması bekleniyor.

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

 

Taner Atilla; “Dün Yılmaz Vural açıklama yapmış beni Eskişehiri kurtarayım diye TFF gönderdi. Bugün bize verilen hakem Eskişehir bölgesi. BU NE YAMAN ÇELIŞKI YARABBİ” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

Ali Fırat ise; “Temiz futbolda kirli işler” ifadesini kullanırken Yılmaz Vural’ın açıklamasını paylaştı.

 

İşte o paylaşımlar;

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.