Denizlispor'da taraftardan anlamlı destek

SPOR 07.07.2018 - 16:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da taraftardan anlamlı destek

Transferleri ardına ardına patlatan Denizlispor'un taraftarları da harekete geçiyor. Kapalı Tayfa Grubu hem reklam açısından hem de kombinelerin tamamını alarak Denizlispor Kulübüne destek çıkacak.   Taraftar gruplarımızdan Kapalı Tayfa gelecek sezon planlanmasını yapmak üzere bir yemek düzenledi. Yemeğe Başkan Yardımcımız Taner Atilla ile birlikte Başkanımız Mustafa Üstek'in oğlu Muhammet Üstek de davet edildi.Yeni sezon istişaresi yapılan yemekte sürpriz üstüne sürpriz yapıldı.  Kapalı Tayfa grubu A Alt tribün kombinelerinin tamamının kendileri tarafından satın alınacağının müjdesini  verdi. Bunun üzerine ayrıca Kapalı Tayfa grubunun 15 adet stat içi reklam panosu satın alınarak kulübe destek olacağını öğrenen Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Takımımızın ve bizlerin her zaman en büyük destekçisi olan taraftarlarımız kulübümüzün yanında olmaya devam ediyor. Kapalı Tayfa grubumuz A-Alt kombinelerinin tamamını ve reklam panolarını satın alarak büyük bir maddi bir destekte bulundu. Ben bu onurlu ve duyarlı davranışları için hepsine teşekkür ediyorum. Bir kısım taraftarlarımız bu tür güzel destekler ile bir grup taraftarımız bizzat dolaşıp reklam çalışması yaparak takıma destek oluyorlar. İki sezondur net bir şey görülüyor ki artık taraftar kültürü değişmiştir ve bu değişim yayılarak devam ediyor. Bu özverili çalışmaların tüm taraftarlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Transferleri ardına ardına patlatan Denizlispor'un taraftarları da harekete geçiyor. Kapalı Tayfa Grubu hem reklam açısından hem de kombinelerin tamamını alarak Denizlispor Kulübüne destek çıkacak.

 

Taraftar gruplarımızdan Kapalı Tayfa gelecek sezon planlanmasını yapmak üzere bir yemek düzenledi. Yemeğe Başkan Yardımcımız Taner Atilla ile birlikte Başkanımız Mustafa Üstek'in oğlu Muhammet Üstek de davet edildi.Yeni sezon istişaresi yapılan yemekte sürpriz üstüne sürpriz yapıldı.  Kapalı Tayfa grubu A Alt tribün kombinelerinin tamamının kendileri tarafından satın alınacağının müjdesini  verdi.

Bunun üzerine ayrıca Kapalı Tayfa grubunun 15 adet stat içi reklam panosu satın alınarak kulübe destek olacağını öğrenen Başkan Yardımcısı Taner Atilla, “Takımımızın ve bizlerin her zaman en büyük destekçisi olan taraftarlarımız kulübümüzün yanında olmaya devam ediyor. Kapalı Tayfa grubumuz A-Alt kombinelerinin tamamını ve reklam panolarını satın alarak büyük bir maddi bir destekte bulundu. Ben bu onurlu ve duyarlı davranışları için hepsine teşekkür ediyorum. Bir kısım taraftarlarımız bu tür güzel destekler ile bir grup taraftarımız bizzat dolaşıp reklam çalışması yaparak takıma destek oluyorlar. İki sezondur net bir şey görülüyor ki artık taraftar kültürü değişmiştir ve bu değişim yayılarak devam ediyor. Bu özverili çalışmaların tüm taraftarlarımıza örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.