Denizlispor destek arayışlarına devam ediyor!

SPOR 23.11.2017 - 14:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor destek arayışlarına devam ediyor!

Denizlispor Kulübü bir taraftan ligde mücadele vererek alt sıralardan üst sıralara çıkmaya çalışırken, yeşil-siyahlı yönetim kulübe maddi destek arayışlarını sürdürüyor.   Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem, Aysoy Tekstil sahibi Erkan Kök'ü ziyaret etti.   Erkan Kök, dün öğle yemeğinde misafir ettiği Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Asbaşkan Necip İrdem'in ricasını kırmayarak Denizlispor’a 10 bin TL'lik bağışta bulundu. Erkan Kök, takım ve yönetimin her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek, yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.

Denizlispor Kulübü bir taraftan ligde mücadele vererek alt sıralardan üst sıralara çıkmaya çalışırken, yeşil-siyahlı yönetim kulübe maddi destek arayışlarını sürdürüyor.

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem, Aysoy Tekstil sahibi Erkan Kök'ü ziyaret etti.

 

Erkan Kök, dün öğle yemeğinde misafir ettiği Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Asbaşkan Necip İrdem'in ricasını kırmayarak Denizlispor’a 10 bin TL'lik bağışta bulundu. Erkan Kök, takım ve yönetimin her zaman destekçisi olduklarını ifade ederek, yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.