Denizlispor-Elazığspor karşılaşması bugün oynanacak

SPOR 09.09.2017 - 10:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor-Elazığspor karşılaşması bugün oynanacak

TFF 1. Lig'de bugün Elazığspor'u konuk edecek Denizlispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün tamamladı.

TFF 1. Lig'de bugün Elazığspor'u konuk edecek Denizlispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün tamamladı. Karşılaşma bugün Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak.   Teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde son idmanını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştiren Denizlispor'da futbolcular bugün oynanacak Elazığspor maçına galibiyet için çıkacak.   TFF 1. Lig’in 2017-2018 sezonunun ilk 3 karşılaşmasında, Denizlispor evinde ve deplasmanda ki karşılaşmalarda iki mağlubiyet yaşarken, son oynadığı maçta deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kalarak ilk puanını aldı. Rakip takım Elazığspor ise Lig’in ilk üç karşılaşmasında 2 galibiyet 1 mağlubiyetle 6 puana sahip.   DENİZLİSPOR-ELAZIĞSPOR İSTATİSKLERİ Denizlispor ile Elazığspor arasında oynana 10 maçta, fileler 28 kez havalandı. Denizlispor rakip kaleye 13 gol atarken, kendi kalesinde 15 gole engel olamadı.   Oynanan maçlarda Denizlispor 3 galibiyetle sahadan ayrılırken, 5 maçta sahadan mağlup ayrıldı. 2 maçta ise kazanan taraf olmadı.   Denizli Atatürk Stadı'nda bugün saat 17.00'de başlayacak Denizlispor-Elazığspor maçını hakem Alper Çetin yönetecek.  
TFF 1. Lig'de bugün Elazığspor'u konuk edecek Denizlispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün tamamladı.

TFF 1. Lig'de bugün Elazığspor'u konuk edecek Denizlispor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını dün tamamladı. Karşılaşma bugün Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak.

 

Teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde son idmanını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştiren Denizlispor'da futbolcular bugün oynanacak Elazığspor maçına galibiyet için çıkacak.

 

TFF 1. Lig’in 2017-2018 sezonunun ilk 3 karşılaşmasında, Denizlispor evinde ve deplasmanda ki karşılaşmalarda iki mağlubiyet yaşarken, son oynadığı maçta deplasmanda Eskişehirspor ile berabere kalarak ilk puanını aldı. Rakip takım Elazığspor ise Lig’in ilk üç karşılaşmasında 2 galibiyet 1 mağlubiyetle 6 puana sahip.

 

DENİZLİSPOR-ELAZIĞSPOR İSTATİSKLERİ

Denizlispor ile Elazığspor arasında oynana 10 maçta, fileler 28 kez havalandı. Denizlispor rakip kaleye 13 gol atarken, kendi kalesinde 15 gole engel olamadı.

 

Oynanan maçlarda Denizlispor 3 galibiyetle sahadan ayrılırken, 5 maçta sahadan mağlup ayrıldı. 2 maçta ise kazanan taraf olmadı.

 

Denizli Atatürk Stadı'nda bugün saat 17.00'de başlayacak Denizlispor-Elazığspor maçını hakem Alper Çetin yönetecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.