Denizlispor, Erginer ile yollarını ayırdı

SPOR 06.02.2018 - 18:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor, Erginer ile yollarını ayırdı

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile yollarını ayırdı.  Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ligin ilk yarısının 7. haftasında anlaştığı Reha Kemal Erginer ile ‘başarısızlık ve kötü sonuçlar’ nedeniyle 20. hafta sonunda yollarını ayırdı.  Yönetim kurulu, kötü giden sonuçların ardından dün akşam olağanüstü toplanarak Teknik Direktör Erginer ile yollarını ayırma kararı aldı. Yeşil siyahlılar, deneyimli teknik adam ile çıktığı 14 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile yollarını ayırdı. 


Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ligin ilk yarısının 7. haftasında anlaştığı Reha Kemal Erginer ile ‘başarısızlık ve kötü sonuçlar’ nedeniyle 20. hafta sonunda yollarını ayırdı. 


Yönetim kurulu, kötü giden sonuçların ardından dün akşam olağanüstü toplanarak Teknik Direktör Erginer ile yollarını ayırma kararı aldı. Yeşil siyahlılar, deneyimli teknik adam ile çıktığı 14 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.