Denizlispor Kahvesi Geliyor!

SPOR 23.02.2018 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor Kahvesi Geliyor!

Denizlispor Kulüp Yönetimi, kulübe katkı sağlamak için çeşitli alternatif arayışlarını sürdürürken gelir elde etmek için yeni anlaşmalara imza atıyor. Kahve Yağmur ile yapılan anlaşma ile kulübe yeni katkı sağlanacak.   Denizlispor Kulübü ile işbirliği yaparak Denizlispor markalı Türk kahveleri üretimine başlayan Kahve Yağmuru ürettiği kahveleri sizlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.   Denizlispor logolu paketler içerisinde satılacak olan Türk kahveleri Denizli’de iyi bir pazarlama ile evlere ve işyerlerine girmeye hazırlanırken, satın alınan her pakette Denizlispor’a katkı sağlanacak. Farklı zamanlarda ve farklı yerlerde kurulacak stantlarda satışa sunulacak olan Denizlispor Türk kahveleri bugünden itibaren Denizlispor Store mağazalarında satışa sunulacak.

Denizlispor Kulüp Yönetimi, kulübe katkı sağlamak için çeşitli alternatif arayışlarını sürdürürken gelir elde etmek için yeni anlaşmalara imza atıyor. Kahve Yağmur ile yapılan anlaşma ile kulübe yeni katkı sağlanacak.

 

Denizlispor Kulübü ile işbirliği yaparak Denizlispor markalı Türk kahveleri üretimine başlayan Kahve Yağmuru ürettiği kahveleri sizlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

 

Denizlispor logolu paketler içerisinde satılacak olan Türk kahveleri Denizli’de iyi bir pazarlama ile evlere ve işyerlerine girmeye hazırlanırken, satın alınan her pakette Denizlispor’a katkı sağlanacak. Farklı zamanlarda ve farklı yerlerde kurulacak stantlarda satışa sunulacak olan Denizlispor Türk kahveleri bugünden itibaren Denizlispor Store mağazalarında satışa sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.