Denizlispor Kulübüne Haciz Başlatıldığı Açıklandı

SPOR 07.03.2019 - 14:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Kulübüne Haciz Başlatıldığı Açıklandı

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, kulübün eski başkanlarından Mehmet Özsoy’un 2014 yılında 12 bin TL’lik senet verdiği Restorant, alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla kulübün banka hesaplarına haciz başlattığını açıkladı.     Başkan Ali Çetin  12 bin TL’lik senet ve faizleri nedeniyle Denizlispor bahka hesaplarının 19 bin TL’lik haciz işlemi uygulanarak, hesapların bloke edildiğini açıkladı. Çetin, “Banka hesaplarına gelen haciz nedeniyle işlem yapılamaz hale geldi. Tüm şehrin seferberlik ilan edip bağış kampanyaları ile kulübümüze destek olmaya çalıştığı bu dönemde bu tür haciz işlemleri bizleri derinden üzmektedir. İsimler gelip geçicidir. Asıl olan Denizlispor’dur. Kimse Denizlispor’a bu şekilde zarar veremez. Elimizden geleni yapacağız ve bu sıkıntıları aşıp süper lige çıkacağız” dedi.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, kulübün eski başkanlarından Mehmet Özsoy’un 2014 yılında 12 bin TL’lik senet verdiği Restorant, alacağını tahsil edemediği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla kulübün banka hesaplarına haciz başlattığını açıkladı.

 

 

Başkan Ali Çetin  12 bin TL’lik senet ve faizleri nedeniyle Denizlispor bahka hesaplarının 19 bin TL’lik haciz işlemi uygulanarak, hesapların bloke edildiğini açıkladı. Çetin, “Banka hesaplarına gelen haciz nedeniyle işlem yapılamaz hale geldi. Tüm şehrin seferberlik ilan edip bağış kampanyaları ile kulübümüze destek olmaya çalıştığı bu dönemde bu tür haciz işlemleri bizleri derinden üzmektedir. İsimler gelip geçicidir. Asıl olan Denizlispor’dur. Kimse Denizlispor’a bu şekilde zarar veremez. Elimizden geleni yapacağız ve bu sıkıntıları aşıp süper lige çıkacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.