Denizlispor-Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR 12.06.2020 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor-Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 27.haftasında 15 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de Sivas Yeni 4 Eylül Stadında DG Sivasspor’a konuk olacak olan Denizlispor hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.   Bu akşam ve yarın akşam çalışmalarına devam edecek olan yeşil-siyahlı ekip  Pazar günü öğle saatlerinde yapacağı son idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Aynı gün saat 17.00’de özel uçakla Sivas’a gidecek olan Denizlispor, Sivas Büyük Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.   Antrenmanda topuğunda ezilme meydana gelen Recep Niyaz, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Oyuncunun yapılan son kontrollerinde, Sivasspor maçında oynamamasına karar verilirken, ileri tetkik ve tedavisine başlandı.   Bir süre önce bağırsak operasyonu geçiren Sackey’in son durumuna göre Sivas kafilesinde yer alıp almayacağına Pazar günü karar verilecek.   Denizlispor’da, 3’er sarı kartı bulunan Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz ve Onazi kart ceza sınırında bulunuyor.   Öte yandan DG Sivasspor maçı öncesi teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına yarın Haluk Ulusoy Tesislerinde Covid-19 PCR ve antikor testleri yapılacak.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 27.haftasında 15 Haziran Pazartesi günü saat 21.00’de Sivas Yeni 4 Eylül Stadında DG Sivasspor’a konuk olacak olan Denizlispor hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor.

 

Bu akşam ve yarın akşam çalışmalarına devam edecek olan yeşil-siyahlı ekip  Pazar günü öğle saatlerinde yapacağı son idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Aynı gün saat 17.00’de özel uçakla Sivas’a gidecek olan Denizlispor, Sivas Büyük Otel’de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Antrenmanda topuğunda ezilme meydana gelen Recep Niyaz, Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Oyuncunun yapılan son kontrollerinde, Sivasspor maçında oynamamasına karar verilirken, ileri tetkik ve tedavisine başlandı.

 

Bir süre önce bağırsak operasyonu geçiren Sackey’in son durumuna göre Sivas kafilesinde yer alıp almayacağına Pazar günü karar verilecek.

 

Denizlispor’da, 3’er sarı kartı bulunan Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz ve Onazi kart ceza sınırında bulunuyor.

 

Öte yandan DG Sivasspor maçı öncesi teknik heyet, futbolcular ve kulüp çalışanlarına yarın Haluk Ulusoy Tesislerinde Covid-19 PCR ve antikor testleri yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.